|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JOK KR TAKO
26.4.2005 9:30:40   
jaz99
Imam skoraj 5 mesecev staro hčerko,ki me že pošteno izsiljuje.
Pred parimi dnevi sem opazila da me moja komaj 5 mesecev stara hči,že sedaj vrti okoli malega prsta.
Ko sem jo popoldan položila spat se mi je že čez eno uro zbudila,kot vedno do sedaj.A tokrat nisem mogla t6akoj k njej ,ker sem preoblačila mojo starejšo hči( 2 leti) in tako se je bunila kakih 5 minut in zaspala.Spala je še 2 uri. Naslednji dan sem jo namerno pustila in se je zopet ponovilo.
Ponoči pa je podobno. Ko sem jo prinesla iz porodnišnice se mi je zbujala samo 1* okoli 4:30 sedaj pa se mi zbuja tudi po 5* Kaj naj naredim??

Pa še to . Mleko sem naredila včeraj zvečer in ga ni spila(probala jo bom ponoči hraniti na flaško,ker se mi zdi da se samo zaradi joške zbuja tako pogosto). No flaško sem dala v grelec za flaške tako da je mleko stalno toplo. A mislite da je to mleko še dobro ali ga moram vrč stran
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JOK KR TAKO
26.4.2005 10:30:31   
rainbow
Pozdravljena!

ja, vsi radi mislimo, da nas otroci izsiljujejo, vendar pri tej starosti še ne, k sreči, vsaj po mojem prepričanju. Po moji izkušnji pri prvem otroku, ko sem se tudi skozi jezila glede tega in onega, je bolje misliti, kar je po moje res, da tako majhni dojenčki pač potrebujejo bližino, toploto, pozornost mame oz staršev in da zato jokako ali protestirajo, na pa zato, ker bi nas namenoma izsiljevali. Menim, da še nimajo razvitih teh spretnosti.
Mogoče je bolje, da smo vesele, da nas potrebujejo, kot pa da nas njihov jok jezi. To tudi sama kdaj pa kdaj pozabim.

Mislim,da bo to zbujanje kmalu prešlo.

Mislim, da mleko ni več dobro, kvečjemu če bi bilo v hladilniku in bi ga v roku ene ure porabila. vsaj tako je bilo meni rečeno.

LP

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?
gagaga

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?

10 km (34%)

20 km (10%)

30 km (27%)

50 km (8%)

80 km (21%)


Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!