Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 9:22:26)

Zanima me čisto informativno, ker sem opazila da v določenih trgovinah sploh ne prodajajajo bodyev od 1 leta naprej:zmeden: če se ne motim tudi H&M je tudi med njimi. In sedaj ko je 1 leto ali lahko ko bo poletje in bo le narahlo pihalo greva ven brez kape? Ja pa še nekaj do kdaj pa nosijo ortopedske čevlje?
Sem vam mogla kar nekaj dela naštimat

Dadi -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 9:26:29)

o kimi en lep pozdravček. Si bila že malo pogrešana. ja sej vem cel kup dela, pa ni cajta. No samo lepo te je spet brat.:)

nejcko -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 9:30:36)

Naš ta večji je body nosil še do pred kratkim - sicer samo ponoči zaradi plenice. Največja številka bodyja, ki jo imam, je 104.
Mislim, da če ne piha mrzel veter, imaš malega komot brez kapice zunaj, poleti pa sploh. Lahko pa mu daš tudi samo trak, poleti pa že zaradi sonca kakšen klobuček ali kapico s šiltom.
Po novem baje sploh niso več potrebni "ortopedski" čevlji. Tudi anatomsko oblikovan podplat je odveč. Orokova nogica naj se prosto oblikuje.

No, sem izpolnila nalogo. LP

kimi -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 9:30:55)

Dadi smo imeli cel vikend veselo ker je imel Kelo rojstni dan

babylove -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 9:34:47)

Naš hodi pri 3 mesecih brez kape naokoli. O čevljih še nič ne vem, bodi pa bo naš menda nosil, dokler bo treba plenico gor držat :zmeden:

viv_ -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 9:48:05)

Meni se zdi body ena super stvar - pa ne zaradi plenice (saj pod pižamo ji ga nikoli nisem dajala, plenico pa vedno) ampak zato, da ima lepo pokrito čez ledvička, pa da je "zabasana". Si kar predstavljam, kako bi majice visele čez hlače. Jih bomo nosili dokler bom lahko našla dovolj velike.

Tele kape tudi meni grenijo življenje ;) Pri punčkah je fino, ker imaš te rutice na trak. Spomladi je pomoje fino, če piha, da daš trak čez ušesa, poleti pa kakšen klobuček zaradi sonca.

Čeveljčke pa jaz zaenkrat kupujem Cicibanove Softy. Te so mi super in mislim, da jih bom še nekaj časa kupovala.

LP, viv

Anonimen -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 9:50:37)

V vsem se strinjam z Viv. Edino dodajam, da tiste ultra cortkane rutice pri nas letijo z glave, samo da jih na 50m približam :grrr:

india -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 9:58:35)

Ja, bodiji so super, dokler ne hodi sam lulat, potem je to križ, tako , da dokler dobiš dovolj velike ( jaz imam tudi max. velikost 104, kupljeno v Avstriji v Toysu), mu je fino kar bodije oblačit zaradi ledvičk.

Kadar je veter dam jaz vedno trak,poleti pa šilt kapo ali klobuk.

Čevelj pa naj bi bil čim udobnejši in tak, da se lepo prilagaja nogici, mi zaenkrat kupujemo tudi za Jana in Pio ( 27 in 25 ) še vedno orotopedske čevlje.

Anonimen -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 10:09:50)

Bodyje smo mi uporabljali, dokler je imel Tibor plenice, vendar pa poleti v vročini ne.
Trak oziroma kapo mu dam gor samo takrat, ko piha mrzel veter (tudi sedaj še včasih), če topel, pa ne. Razen seveda pozimi ima kapo.
Glede otropedskega podplata pri čevljih so si mnenja pediatrov različna, naša zagovarja navaden čimbolj mehek podplat.

Olivija -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 10:31:18)

Naša je stara dve leti in nosi bodyje H&M št. 86, pa še to so ji mal preveliki. Dobiš pa večje številke tudi v Leclercu, pa v C&A smo zadnjič kupili št. 98.

Lani poleti je pa klobuček nosila samo zaradi sonca, pa še to seje upirala 100 na uro.

LP

kimi -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 12:08:26)

Hvla punce ste bile v veliko pomoč. Klobučke za poletje že imamo,bodye bomo še kar kupovali kot pravite kolikor se bo dalo, glede čevljev pa izgleda da bomo kar na ortopedskih ostali.

Iren@ -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 12:39:49)

Bodije sem uporabljala do leta in pol, Clarovi so dovolj veliki,
potlej pridejo bolj prav majčke in hlačke, ker želijo samostojno lulat in jih bodiji samo ovirajo.

ZVEZDICA30 -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 13:33:39)

Bodije smo uporabljali, dokler smo imeli pleničko, potem več ne. Poleti pa smo bili brez, ali pa z majčko, saj se mi zdi, da je bodi preveč nepropusten in še čisto ob koži je, tako da smo prakticirali poleti sp. majčke, ali pa ponavasi kar majčke, jeseni, pomaladi in pozimi pa bodi. Čevljče sem do treh let kupovala cicibanove, sedaj pa kar nam je všeč.

Anonimen -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 17:37:09)

Zakaj pa trakovi za ušesa :zmeden2: Saj vnetje pride posledično od prehlada oz. zabasanosti nosa s šmrkljem.

Anonimen -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (26.4.2005 19:20:05)

Ne vem če res, binca. Naša ni bila prav nič prehlajena, ne smrkova, pa je fasala vnetje ušes.

Mateja17 -> Do kdaj kapa,body in ortopedski čevlji.... (1.5.2005 9:06:33)

Tudi mi smo fasali vnetje ušes, kljub temu, da nam iz nosa ni priteklo niti 1x in da nismo bili prehlajeni....

lp,
Mateja:sloncek:

Stran: [1]