pritisk? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

muriel -> pritisk? (26.4.2005 9:14:36)

zanima me, ali ima še kaksna probleme s previsokim ali prenizkim pritiskom? vedno sem ga imela normalnega, sedaj pa zelo nizkega, zaradi česa se tudi zelo slabo počutim. kave od nosečnosti ne pijem, ampak jo bom očitno nazaj začela.

ali mi predlagate kaj drugega?

Spicy Black -> pritisk? (26.4.2005 9:30:22)

Jaz sem pred nosečnostjo popila 2 do 3 kave na dan, sedaj pa v nosečnosti popijem belo kavo in to samo zjutraj. Pritisk v nosečnosti pa imam 130/85. G pravi da je to vredu.

Po moje ena kavica z mlekom v nosečnosti ne škoduje.

Lp

mujcek -> pritisk? (26.4.2005 9:35:01)

ti kar popij :kava:.

Jaz sem imela že prej probleme s pritiskom-nizek; sedaj se mi včasih vrti; kave tudi ne pijem več in sem ugotavljala, da bi bilo dobro, če bi popila eno šalico, vendar mi zaenkrat še ne paše :(

Čiračara -> pritisk? (26.4.2005 9:39:02)

Kakšna kavica z mlekom ti ne bo škodila. Če ti paše seveda.:)

nejcko -> pritisk? (26.4.2005 9:43:38)

Jaz imam že tako ali tako nizek pritisk in sem kofetarica z veliko začetnico. V obeh nosečnostih sem imela še nižji pritisk, sploh v drugi (90-50 ali še malo manj), se mi je kar pogosto vrtelo in mi je gin. rekla, naj kar spijem kakšno kavo na dan.

Tako da, uživaj ob :kava:

cmokec -> pritisk? (26.4.2005 9:49:27)

Tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti zelo nizek pritisk. G. mi je svetovala kavo z mlekom zjutraj, a me je upozorila naj prvo pojem zajtrk. Tudi po kosilu sem jo pila, če mi je pasala.

Ti si jo kar skuhaj, a naj ne bo premočna, da te ne bo bolel želodec.

Udb -> pritisk? (26.4.2005 9:55:35)

Jaz pa nikoli nisem pila kave, zdaj mi pa FUL diši in paše! Še G mi je na NS, ko se otroček nikakor ni hotel premakniti predlagala, naj grem na sprehod, spijem eno kavo in pridem nazaj! Potem je bil pa tako živahten!! ;)

muriel -> pritisk? (26.4.2005 9:57:30)

hvala punce! a gremo na en kofi?

pi -> pritisk? (26.4.2005 10:03:17)

Jaz pa imam probleme z visokim pritiskom. Ponavadi imam pritisk 50,60-90,100, sedaj pa imam 90-140. Počutim se grozno. Ko sem bila prvič noseča sem imela cel čas nizki pritik, zato me zdaj ta visok pritisk zelo skrbi.
Ima še katera podobne težave ?

teta beta -> pritisk? (26.4.2005 13:05:10)

Jaz imam na splošno nizek pritisk (90-60) in zdaj me včasih zelo muči. Že nekaj let spijem na dan eno samo kavo, nato pa raje pravi čaj (zeleni). Predvsem pij ogromno tekočine (vode), nekateri svetujejo tudi malenkost bolj slano hrano ali slane prigrizke, ker sol zadržuje vodo v telesu.

Stran: [1]