IUI ali IVF (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Maša26 -> IUI ali IVF (26.4.2005 8:39:24)

Dobro jutro punce,

:hudicek::hudicek::hudicek: na obisku. M na 31. dan, upam, da to vsaj pomeni, da mi je klomifen sprožil O in da deluje pa pač ni prišlo do zanositve. Razočaranje ogromno, ampak ne bi o tem :((

Čeprav imam še za en mesec klomifena, malo razmišljam naprej in sem prišla do tega, da sploh ne vem, ali so tisti štirje poskusi, ki nam pripadajo brezplačno, sicer pa so ca. 400.000,00 SIT, IUI ali IVF? Do sedaj sem mislila, da gre za IVF. Ampak ali potem IUI pa gre vse iz zavarovalnice in jih delajo kar tako, brez ˝štetja poskusov˝?

Hvala.:rozica:

Zmajevka -> IUI ali IVF (26.4.2005 12:03:59)

Maša!

Meni je G rekla, da imam brezplačne 4 IUI in 4 IVF.
Zaenkrat sem na Klomifenu, kot ti, drugi mesec. Danes sem vzela zadnjo. Če ne bo nič, me tudi kmalu čaka IUI.
LP, Zmajevka

Maša26 -> IUI ali IVF (26.4.2005 13:50:22)

Zmajevka, hvala!! :rozica:

Vseeno upajva, da bo klomifen vendarle prijel :miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs:

Ali maš klomifen samo še za ta mesec? Meni je dal samo za dva meseca, potem pa ne vem, kakšne plane ima z mano ;) Verjetno najprej kakšen HSG..

LP!:rozica:

Zmajevka -> IUI ali IVF (26.4.2005 18:01:58)

Dala mi jih je za tri cikluse, Maša.
V prvem me je gledala z UZ, in je rekla, da sta dva lepa folikla, da je lep odziv.
Pol pa ni bilo nič.
Zdej imam g. 5.5., ko se še nič ne bo vedlo glede drugega ciklusa. Mislim, da se bom kar dala v vrsto za IUI in potem če ne bo, takoj za IVF, ker
že poskušava leto in pol, pa še stara sem in ni več veliko časa (bom 37).

Na :modri:
Zmajevka

Maša26 -> IUI ali IVF (26.4.2005 21:40:29)

Hja, tudi jaz sem menda pridelala tri folikle, pa nič. Upamo naprej.

Ja, boljše je biti v vrsti, itak nam lahko vmes rata, pa še manjši pritisk je, ker veš, da je nekaj še za rezervo.

Ma saj bo. Samo čakat je pa res nadležno. In tele neželene :hudicek: prenašat..

Srečno!

Stran: [1]