kdaj v porodnišnico? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

vrendu -> kdaj v porodnišnico? (26.4.2005 8:04:46)

Saj so nam v materinski šoli povedali, da takrat, ko bodo popadki na 5 minut, ampak, kaj pa če jih sploh nimaš takrat, ko bi morali biti? A moraš potem vseeno na PDP oditi v porodnišnico, da naredijo vsaj pregled, ali greš na pregled k ginekologu? Aja, pa še to: koliko dni čez PDP počakajo preden sprožijo porod?
LP vsem

Anonimen -> kdaj v porodnišnico? (26.4.2005 9:15:58)

Zelo malo verjetno je, da boš rodila ravno na dan, ko imaš določen PDP. Če do PDP ne rodiš, potem imaš dva dni kasneje v porodnišnici pregled (ginekologinja ti pred tem da napotnico, ki velja tudi za porod) z amnioskopijo (kako to izgleda, ti bodo opisali na ogledu porodnišnice) si ogledajo plodovnico in s CTG-jem gibe ploda, morda tudi z UZ-jem stanje ploda, potem pa določijo nadaljnje preglede.
Porod sprožijo glede na rezultate teh pregledov, v vsakem primeru pa ne kasneje kot 10 dni po PDP.

puncica -> kdaj v porodnišnico? (26.4.2005 10:09:06)

Jaz sem imela en dan pred rokom še zadnji pregled pri moji g. potem pa je rekla da če čez dva dni ne bo nič naj grem kr v porodnišnico in bodo oni potem povedal kako naprej. In potem ni bilo čez dva dni nič, grem v porodnišnico in tam rečejo da bomo šli rodit, ker sem bila dost odprta le popadkov nisem imela. Po moje ti bo že g. povedala kako in kaj. mOgoče pa te že prej prehiti.

Anonimen -> kdaj v porodnišnico? (26.4.2005 15:21:40)

Ja, sta kar prav povedali. Tam okoli PDP boš imela posvetovalnico, najbrž kak dan prej in potem na vsake 2-4 dni, če se nič ne bo dogajalo.

kolk čez rok čakajo je pa čisto odvisno od nosečnosti, pa tudi od porodnišnice.

Pri meni so čakali 15 dni.

Blink1 -> kdaj v porodnišnico? (26.4.2005 18:05:39)

Na PDP v porodnišnico na CTG, ki se potem (v MB) ponavlja na 3-4 dni. Meni bi porod sprožili 14 dan po PDP. (pa sem 13. rodila;) )

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.4.2005 19:31:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

vrendu -> kdaj v porodnišnico? (29.4.2005 10:20:02)

Hvala, punce!:bravo:

Blanka77 -> kdaj v porodnišnico? (25.5.2005 20:39:35)

Na PDP se ni nič dogajalo, potem sem vsak dan hodila na CTG in vsak drug dan na amnioskopijo. Rodila sem 11. dan po PDP z umetnimi popadki.

Stran: [1]