norice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


dudi2006 -> norice (23.2.2009 8:44:07)

Punce, danes sem zvedla, da imamo v vrtcu primer noric...mene je pa tok strah, da jih nebi mali dobil, ker sem jaz noseča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]...ful me je strah...baje lahko pride do resnih zapletov , če jih dobiš med nosečnostjo...noseča sm dobrih 9 t, noric še nism imela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

če katera kaj več ve o tem, naj prosim kaj napiše, da vem...da se odselim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pozdravčk vsem




bskrle -> RE: norice (23.2.2009 9:25:55)

Če so v vrtcu norice, potem je stvar že zapečatena, inkub. doba je kar 3 tedne za tvojega otroka. Skratka preprečiti ne moreš, četudi otroka začasno vzameš iz vrtca. Upaj na najboljše. Morda jih ne bo pokasiral.





Dudica1 -> RE: norice (23.2.2009 9:26:13)

kaj več o tem ti ne bi znala povedat...sem pa slišala da je baje ful nevarno za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ki tega še niso prebolele in da se baje dobi neko cepivo,če je temu še vedno tako pa ne vem...pozanimaj se pri svojem zdravniku ali ginekologu.
Pa upam da se vam dobro reši in da ne dobite noric[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




anchika -> RE: norice (23.2.2009 9:40:16)

Moj sinko jih je pravkar prebolel, vendar ni blo panike , prvič zato ker sem že v 30 t in drugič ker sem jih že prebolela. Tebi pa svetujem da takoj obiščeš ali pokličeš svojo G. Ne bi te rad aplašila vendar jih nisi prebolela in si komaj v 9 t. Baje ni fajn da jih dobiš. Hitro se pozanimaj!!!




hubi -> RE: norice (23.2.2009 11:35:52)

Pokliči gin., ki ti bo dal inekcijo s protitelesi, ker si bila v bližini okužbe. Če pa tu ne bo ratalo, pa pokliči kar porodnišnico ali na zavod za zdravje (ZZZS).




lučka 25 -> RE: norice (23.2.2009 12:51:59)

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Pokliči gin., ki ti bo dal inekcijo s protitelesi, ker si bila v bližini okužbe. Če pa tu ne bo ratalo, pa pokliči kar porodnišnico ali na zavod za zdravje (ZZZS).


Naredi tako, kot ti je svetovala hubi.

Tudi pri nas so bile norice (jaz takrat še nisem bila noseča), pa je ena mamica bil na istem kot ti. Je šla kar v Ljubljano na GK, pa je tam dobila inekcijo s protitelesi, šla tja še ene 2x na kontrolo in je bilo vse v redu.




Stran: [1]