Sulfinija -> Znaki druge neuspešne inseminacije pri meni!!!!!! (26.4.2005 6:57:52)
|
Pozdravljene!!!!!! Vsem skupaj želim lepo dobro jutro,upam,da je katera že gor na forumu in je spila prvo jutranjo :kava::kava:. Drage moje prijateljice ne bo mi treba elat testa in se matrat sobote,da bi končno zagledala dve čarobni :modri: in dobila končno svojo :duda:. Namesto da bi se vam javila z vselo lepo novico na vsezgodaj vam moram povedati,da sem ponovno :((:((:((:(( in razočarana.Včeraj zvečer sem šla na wc in nw boste verjele sem bla na 24.dan od prejšnje :hudicek: in na hlačkah opazila lep rjavkast madežek,ki pri meni vedno nakažuje prihod moje neprijateljice:hudicek:. Sploh ne vem kaj j zdaj to?24.dan od prejšnjega ciklusa,niti dva tedna nista minila od postopka in že izcdek?Kaj mislite je vi lahko slučajno bil to vgnezditveni?Ali je rs,da mi tudi v drugo ni poratalo? In kaj je še najhujše mislim,da se ne bom mogla naročiz za rdug mesec za zadnji poiskus,kajti če prav vem ta teden ambulanta ne dela.Zadnjič sem nekaj videla vendar sem čisto pozabila saj sem računala na dve lepi :modri: sedaj pa :hudicek:.Kaj pa sedaj Dabraston,čisto sem že zmešana sicer zjutraj em ga še vzela,vendar bom videla čest dan kako bo stanje spodaj in pol bom videla ali ga neham ali pa ne. Punce sedaj pa res rabim tudi jaz vašo oporo bolj kot razočaranje in žalost me skbi to,da bom mogla imeti mesec dni pauze,kajti č pokličem v torek bo prepozno bo peti dan že zdavnaj mino,če začnem danesw,jutri krvavet. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|