juha, meso (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Lorčy -> juha, meso (22.2.2009 22:09:44)

Mene pa zanima, kdaj ste začele otročkom kuhati juhice ter dodajati meso. Sama sem mislila skuhati juhico, vanjo bi dala nekaj koščkov mesa, ter nato meso sesekljala in ga dala v zelenjavo.
Hvala za odgovore.

mama_milchy -> RE: juha, meso (22.2.2009 23:19:43)

pri cca. 7mesecih; malo goveje juhice (brez začimb), malo meseka sesekljanega in korenček, brez testenin....

galek -> RE: juha, meso (23.2.2009 9:01:10)

pri 7. mes. skuhala sem košček piščančjega mesa z zelenjavo, zakuhala pa sem ribano kašo, ki sem jo naredila iz enega rumenjaka in moke. iz te količine bi lahko dvakrat zakuhala porcijo, čeprav je bilo ful gosto. povejte a kuhate juho za otročka posebi al skupaj  vašo? jaz jo namreč posebi.

Anonimen -> RE: juha, meso (25.2.2009 17:37:58)

IZVIRNO SPOROČILO: galek

pri 7. mes. skuhala sem košček piščančjega mesa z zelenjavo, zakuhala pa sem ribano kašo, ki sem jo naredila iz enega rumenjaka in moke. iz te količine bi lahko dvakrat zakuhala porcijo, čeprav je bilo ful gosto. povejte a kuhate juho za otročka posebi al skupaj  vašo? jaz jo namreč posebi.

Skupaj, sam mal manj slano

IZVIRNO SPOROČILO: Lorčy

Mene pa zanima, kdaj ste začele otročkom kuhati juhice ter dodajati meso. Sama sem mislila skuhati juhico, vanjo bi dala nekaj koščkov mesa, ter nato meso sesekljala in ga dala v zelenjavo.
Hvala za odgovore.

Pri šestem mesecu

srki -> RE: juha, meso (25.2.2009 17:51:44)

Pri 6 mesecih. No, par dni prej. Puranje meso sem dala posebej kuhat, za ene pol ure, potem pa še v zelenjavo in vse zmiksala.

Stran: [1]