Izbira vozičkov (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

dd75 -> Izbira vozičkov (25.4.2005 13:40:13)

Pozdravljene !

Mene pa samo zanima kje v Ljubljani je največja izbira vozičkov. Bomo šli malce na ogled...

Hvala in lep pozdrav!
dd75:nosecka:

tejč -> Izbira vozičkov (25.4.2005 13:45:56)

Odvisno, če že imaš kakšno nagledano firmo- ena trgovina je Peg Perego v šiški, ampak bolje, da si ponudbe pogledaš prej kar prek spleta, prek iskalnika. V baby centru spodaj imaš dosti izbire, pa v Arielu v Lj. Preveri pa cene še na spletni trgovini Sonček, v Avstriji- Schmid, Toysrus in preglej internet strani posameznih firm- včasih se najde kaj fajnega v akciji...
Prav vem, kako se počutiš in kako luštno je iti malo na obhod-lepo nakupovanje ali osamo ogledovanje ti želim...:rozica: in še lepšo nosečnost.:rozica::bravo::rozica:

Mateja:nosecka: (37. t in 1 dan)

Anonimen -> Izbira vozičkov (26.4.2005 6:49:14)

Včasih (pred 3 leti) so bili vozički v Toys'r'us bistveno cenejši kot pri nas. Jaz sem dala za Haucka pol manj kot bi dala tukaj. Ne vem, če je to še tako, bodo najbrž punce za menoj pobvedale. Sicer so tako poceni tisti, ki so v akciji, ampak je tudi med njimi kar nekaj izbire.

tea01 -> Izbira vozičkov (26.4.2005 12:01:06)

ojla. kje pa je ta Toys'r'us???? Hvala za odgovor. Te

tejč -> Izbira vozičkov (26.4.2005 12:49:06)

www.toysrus.at, tam zagotovo piše oz. imaš zemljevid
drugače pa: celovec

kofetek2010 -> Izbira vozičkov (26.4.2005 12:52:07)

še zmeraj so dosti cenejši, spolh Bruin (ki ga pri nas itak ni) in Hauck (sinov izpred 7 let je še zmeraj vozen) 8)

najbližj Toys iz LJ je Celovec iz MB pa Graz 8)

Stran: [1]