Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 10:33:54
|
|
|
|
klepetkaa
|
Draga naša Alfabeta, vse najboljše in najlepše ti želim . Pa lepo praznovanje danes lepo nedeljo vam želim
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 26.4.2009 10:38:19 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 10:37:08
|
|
|
|
klepetkaa
|
Matic, tebi pa želim, da čimprej ozdraviš. Pošiljam ti kup in . Ja, ušesa so pa res en .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 10:41:34
|
|
|
|
mml
|
Alfabeta želim ti vse lepo in najlepše, predvsem pa veiko izpolnjenih drobnih želja in doživetih čudovitih trenutkov
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 11:53:47
|
|
|
|
Lunca1
|
Alfabeta vse naj naj. Ta teden je bil pa tako napet, da še to ne vem, če sem povedala, da je Pina zbolela. Imela je angino in dva dni vročino med 39,5 in 40,8 . No danes je že brez vročine. Grem pa jaz čez 2 tedna za 3 dni v Nemčijo, tako da bosta otroka v očkovem varstvu. si je že uspešno vse splaniral. luka bo pri mojih v Radovljici, Pina v Kranju. ja ni kaj, moški znajo bolje kot me. Ta teden sem pa doma, samo en dan bom morala verjetno nekaj pogledat v eno tiskarno. Prav paše. Prebrala sem vas pa zelo površno, tako da tudi ne bom kaj preveč komentirala. Aja še to, letve za hiško so že nažagane.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 12:16:10
|
|
|
|
Sunny Morning
|
mamica Alfabeta pa še naprej ostani taka kot si...fletna.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 13:51:25
|
|
|
|
Intruder24
|
Alfabeta vse najlepše za tvoj rojstni dan!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 16:08:36
|
|
|
|
vaney
|
mamica alfabeta, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN pa veliko srečnih trenutkov v družbi najljubših
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 17:47:21
|
|
|
|
lutiropan
|
ALFABETA VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 18:26:44
|
|
|
|
dašabina
|
Alfabeta, vse naj, naj, naj ti bo srečno vsak trenutek življenja
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 20:00:12
|
|
|
|
limma
|
Dober večer, Neži spi, upam na mirno noč, ker ji rastejo 4 zobki naenkrat in je kar kriza Midva bova pogledala en film , zato na hitro ... Včeraj sva gledala Seven pounds, priporočam. Alfabeta, še tukaj - vse najboljše Matic, Pina in ostali bolančki intruder in nana, super fotke vajinih fantičev klepetka, si me nasmejala mml, jaz bom kar od doma zate navijala , vseeno hvala za povabilo. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 20:01:05
|
|
|
|
limma
|
Ja, sem pozabila.. katee, upam, da boš jutri boljša in da se boste imeli lepo na morju
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 20:17:25
|
|
|
|
Alfabeta
|
Vsem se iz srca zahvaljujem za lepe želje
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 21:07:16
|
|
|
|
katarinas
|
Hojla! Smo imeli danes doma piknik in se zdajle bolj na hitro oglasim. Lara se je ful naigrala, naletala, nahodila...skratka kar padla je posteljo in spi kot top! Je pa v petek imela vročino, naprej do 39, zvečer pa kar čez 40! SEm se lepo odpravila k frizerju in so me klicali iz vrtca, jaz pa s folijo na glavi , sem mogla počakat, da mi je oprala lase in potem sta me kar dve frizerki naenkrat sušili, da sem bila čimprej gotova, so me pa kar 2x klicali češ kje hodim So se ustrašili, ker je spet ratala plava, ko ji je vročina narasla na 39, ampak zdaj ko vem da je to od vročine, se nisem tako ustrašila kot prvič - očitno ima tako reakcijo. Potem pa sem tekla do avta, vozila ko nora, tekla v vrtec in ji takoj dala svečko, potem pa v ZD - dobila je Hiconcil, ker je imela tudi žrelo rdeče. Je šla počivat, zvečer pa vročina čez 40 Smo ji spet dali svečko in potem je bilo v redu, vročine ni več, ona je čist ok, tudi papa dobro, HB! Ji je zgleda tudi AB pomagal. No mami pa še k frizerju ne more v miru, pa še to se odločim tako poredko NO samo toliko...pa še naši Alfabeti moram voščit, sicer pa sem ji tudi že na FB: Mamica Alfabeta veliko veliko sreče in ljubezni, pa seveda zdravja in uživanja s tvojo družinico ti želim.... Zdej pa grem! Nočka p.s. - aja moja "tipkarica" Lara mi je na forumu zrihtala pomanjšane črke - kako to spravim nazaj na normalno velikost?! Drugje pa so normalne črke, če kaj drugega odprem
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 21:38:52
|
|
|
|
nana35
|
alfabeta,oprosti da nisem prva,ampak želim ti vse lepo in vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu iz srca.Upam,da si lepo praznovala in še boš.Vse naj... naj...prijateljica. limma,hvala da si ti le opazila slikice mojega sončka.Moram ti pa res povedati,da si zelo pozorna oseba,ker sem tudi jaz in znam to ceniti.Hvala. Jaz sem pa zbolela,imam rahlo vročino,slabo mi je pa bilo za popi...ampak sem prej bruhala,da sem se lahko le privlekla za računalnik.Moj pa je že komentiral,da sem očitno še premalo bolana,da tukaj sedim,zavita v koco in čez glavo.No,pa še drisko imam.Pa Klemen tudi,tako da sva v kompletu. Lahko noč.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 26.4.2009 21:39:50 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 21:47:19
|
|
|
|
mala pikica
|
Juj, sem vas morala priti pozdravit po dolgem času vrtci... pa to je res katastrofa Nimam besed... jožice... Midva z dragim sva jih ravno danes posadila... 21 korit in 5 obešank triš sem res vesela, da je bilo na NS vse v redu nana bowling... organizirat ni problem, problem je kdaj... 3 vikende v maju sem službeno odsotna edini vikend, ko pa sem doma, pa smo na 30- in 50-letnici hkrati Za zjokat... Edina varianta je kak torek, ko je 1+1 gratis, če vam je seveda... Mimogrede, čudovite slikice koala kako je kaj? Upam, da si v redu urssyy upam, da si že ob svoji Vivi intruder super slikice Kje pa ste kupili Vidu te nepremočljive hlačke? Mi iščemo nekaj podobnega, pa škornjčke bi tudi radi imeli.... Se pa mi zdi, da smo malo pozni mml upam, da bo Matic kmalu zdrav Si pa me nasmejala s pogostitvijo na poti v lekarno nana upam, da ni prehudo In pa seveda naša draga alfabeta, iz srca ti želim vse naj, naj!!! Upam, da ste lepo praznovali!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 26.4.2009 23:10:59
|
|
|
|
urssyy
|
Mala pikica evo mene ravno iz poti, ravno iz Zadra......sem že ob Vivien, ki mirno pančka, pa sem vas samo prišla pozdravit.........sem utruuuujeeeenaaaaa Mamica Alfabeta vse najboljše ti želim... Nana Želim, da se čimprej pozdraviš Drage moje za jutri veselo naznanjam: 27.4. ponedeljek praznujejo: mala pikica, s00s in sunny morning ... voščilo seveda jutri (saj ne morem voščit prej kot vaši najdražji , naj bodo oni prvi.....)
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 27.4.2009 7:00:01
|
|
|
|
Sunny Morning
|
mamica mala pikica mamica s00s
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 27.4.2009 7:01:02
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy Drage moje za jutri veselo naznanjam: 27.4. ponedeljek praznujejo: mala pikica, s00s in sunny morning ... voščilo seveda jutri (saj ne morem voščit prej kot vaši najdražji , naj bodo oni prvi.....) urssyy lepo, da ta ko skrbiš ampak bom jaz še počakala do srede.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 27.4.2009 7:28:04
|
|
|
|
majra
|
Mala pikica, vse najboljše sOOs, vse najboljše Lepo praznujte, ostalim pa želim lep praznični dan
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 27.4.2009 7:33:50
|
|
|
|
lutiropan
|
mala pikica vse najboljše s00s vse najboljše
< Sporočilo je popravil lutiropan -- 27.4.2009 7:34:20 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 27.4.2009 8:12:04
|
|
|
|
klaja
|
Alfabeta, SooS in Mala pikica iz srca vam želim vse lepo ob vašem prazniku, bodite še naprej tako prijetne osebe in predvsem skrbne mamice!!! Da najprej pohvalim vse slikice, so vaši sončki ful lepi! Martinca lepo te je bilo spet videt po dolgem času, upam, da Patrik ni zbolel in da si boš danes privoščila nakupovanje z Nano! Je pa Patrik taki drobižek proti Hani, pa se mu je res videlo, da ga nekaj muči, je bil tako miren in bled. Lep praznični dan želim vsem, me ga imamo malo pokvarjenega, ker je ati spet moral v službo. Je delal v petek cel dan, pa včeraj je bil za 4 ure v firmi, pa danes spet, pa cel teden bo verjetno delal cele dneve, tako da bomo kar lepo same. Vse bi še bilo, če bi se kaj poznalo potem pri plači, pa nič od tega, ker mora potem koristit ure, no vsaj to, če že druga ne.
< Sporočilo je popravil klaja -- 27.4.2009 8:14:21 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 27.4.2009 8:44:59
|
|
|
|
klepetkaa
|
Mala pikica, iskreno ti želim vse najboljše.. naj se ti zpolni vse, kar si sama najbolj želiš SooS, tudi tebi želim vse naj naj (pa oglasi se kaj večkrat)
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 27.4.2009 12:56:16
|
|
|
|
limma
|
mala pikica, še tukaj .. sem prižgala računalnik samo zate VSE NAJBOLJŠE, naj te tvoja fanta še najprej razveseljujeta, varno pot v službo in domov, veliko malih radosti in da bi ti vedno sijal sonček Torto si boš pa sama spekla (če ti je ni dragi), verjamem, da je/bo boljša kot ta z RRja
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 27.4.2009 13:00:30
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: urssyy Drage moje za jutri veselo naznanjam: 27.4. ponedeljek praznujejo: mala pikica, s00s in sunny morning ... voščilo seveda jutri (saj ne morem voščit prej kot vaši najdražji , naj bodo oni prvi.....) urssyy lepo, da ta ko skrbiš ampak bom jaz še počakala do srede. Sem hotela napisat, da sunny pa ne 27., ker vem, da z mojim skupaj praznujeta v sredo Še to, naš dopust, je Alfabeta spraševala.... zdajle bi mogla bit v Pragi, pa je padla v vodo... je že prav tako, smo pa vsi skupaj doma Jo bomo pa maja nekam mahnili..koristim star dopust Grčija, Turčija.. moram še nekaj razervirat.. hitra sem kot vedno, saj vem
< Sporočilo je popravil limma -- 27.4.2009 13:04:12 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 27.4.2009 13:55:55
|
|
|
|
Intruder24
|
Mala pikica vse najlepše za tvoj rojstni dan! s00s vse najlepše tudi tebi!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Otroke prezgodaj ločimo od mamVeč časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?