Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 22.2.2009 20:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa zakaj nimaš TV-ja, Mič, majketi? Lej, kaj zamujaš. Sprasujem se, zakaj nimam sedeza na tribuni .
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 22.2.2009 20:46:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kakšen komentator, nooo... "Otišla je lopta!"
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 22.2.2009 20:50:40
|
|
|
|
Sonnja
|
mič jaz imam programe na računalniku, če imaš t2 ti povem kak si naštimaš.
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 22.2.2009 20:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Nasla na hrt, samo mi manjka nek player na racunalniku. Nic, Kerensa, racunam nate.
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 22.2.2009 20:52:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
Inštaliraj si player, a ne?
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 22.2.2009 20:53:10
|
|
|
|
Sonnja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Nasla na hrt, samo mi manjka nek player na racunalniku. Nic, Kerensa, racunam nate. verjetno vlc player saj tist se ti hitro naloži.
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 22.2.2009 20:53:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ni kaj komentirat. Žoge brcajo čez gol, dedci padajo po papirčkih...
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 22.2.2009 21:23:33
|
|
|
|
alička
|
Mič, 1-0 za Hajduk, mislim da enajstmetrovka (sem bila v kopalnici), komentatorka, ti je pa najbrž že ušla na šiht .
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 22.2.2009 21:27:29
|
|
|
|
sanja nk.
|
jap hajduk je zakon ...sam kako lahko zdaj v teh časih croate gledate ...raje ..olimpija ..maribor..to je boljše oj kerensa ti pa danes ..iz gorenjske v Rijeko...dolg dan
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 22.2.2009 21:36:39
|
|
|
|
marjetica23
|
sm prlezla nazaj ojoj te smotani babi-tašči bom lase populila selo stanovanje sem mogla posesat, pomit prah pobrisat, umazam sekret pomit(od moje tašče, si lahko predstavljate, da to niso lepe vonjave ), vse pospravt......... Pa vse zato ker je zahtevala mama od mojga sm izmučena
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 23.2.2009 7:17:36
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 sm prlezla nazaj ojoj te smotani babi-tašči bom lase populila selo stanovanje sem mogla posesat, pomit prah pobrisat, umazam sekret pomit(od moje tašče, si lahko predstavljate, da to niso lepe vonjave ), vse pospravt......... Pa vse zato ker je zahtevala mama od mojga sm izmučena Ok, saj verjamem, da si prijazna punca, vendar kaj za hudiča je narobe s tabo?
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 23.2.2009 12:38:55
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 sm prlezla nazaj ojoj te smotani babi-tašči bom lase populila selo stanovanje sem mogla posesat, pomit prah pobrisat, umazam sekret pomit(od moje tašče, si lahko predstavljate, da to niso lepe vonjave ), vse pospravt......... Pa vse zato ker je zahtevala mama od mojga sm izmučena Ok, saj verjamem, da si prijazna punca, vendar kaj za hudiča je narobe s tabo? zakaj že!? huda sm ker sm mogla včer taščino stanovanje pomit, pospravt,... Mi2 pa živiva nekje drugje. Pa sva pršla na obisk, pa je rekla da jo glava boli, pol s pa mogla celo njeno stanovanje pomit, pospravt
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 23.2.2009 12:48:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 sm prlezla nazaj ojoj te smotani babi-tašči bom lase populila selo stanovanje sem mogla posesat, pomit prah pobrisat, umazam sekret pomit(od moje tašče, si lahko predstavljate, da to niso lepe vonjave ), vse pospravt......... Pa vse zato ker je zahtevala mama od mojga sm izmučena Ok, saj verjamem, da si prijazna punca, vendar kaj za hudiča je narobe s tabo? zakaj že!? huda sm ker sm mogla včer taščino stanovanje pomit, pospravt,... Mi2 pa živiva nekje drugje. Pa sva pršla na obisk, pa je rekla da jo glava boli, pol s pa mogla celo njeno stanovanje pomit, pospravt a celo drugje živita
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 23.2.2009 12:51:40
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 sm prlezla nazaj ojoj te smotani babi-tašči bom lase populila selo stanovanje sem mogla posesat, pomit prah pobrisat, umazam sekret pomit(od moje tašče, si lahko predstavljate, da to niso lepe vonjave ), vse pospravt......... Pa vse zato ker je zahtevala mama od mojga sm izmučena Ok, saj verjamem, da si prijazna punca, vendar kaj za hudiča je narobe s tabo? zakaj že!? huda sm ker sm mogla včer taščino stanovanje pomit, pospravt,... Mi2 pa živiva nekje drugje. Pa sva pršla na obisk, pa je rekla da jo glava boli, pol s pa mogla celo njeno stanovanje pomit, pospravt a celo drugje živita ja no 3 stanovanja naprej(v bloku). Ta prismuknjena baba pa skoz teži
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 23.2.2009 12:55:19
|
|
|
|
Pika Zoja
|
In čemu si ti njena čistilka? Ok, če mene tašča kaj prosi, ji tudi pomagam, ampak takrat, ko imam jaz čas, ne takrat, ko bo ona mene poslala čistit tla
|
|
|
|
RE: Nedeljski cvek - HAJDUK:Dinamo 2:0 23.2.2009 17:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
2:0 za Hajduka
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?