Matr sem jezna (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Nea_teja_ -> Matr sem jezna (22.2.2009 16:36:51)

Sem se zmenila prej z enim gospodom za kuhinjo da jo jutri pridemo iskat ,ker dones nemoremo zaradi zaprte ceste pri nas in ni bilo nobenga problema .Prejla pa ga moj pokliče ker ni bilo več oglasa pa reče da jo je že oddal.
Kok so nekateri ljudje brezobrazni če se nekaj zmeniš pol pa naredijo kontra.




TomTaylor -> RE: Matr sem jezna (22.2.2009 16:48:52)

Ja, to je pa zelo grdo - če ste bili dogovorjeni za prevzem in plačilo. Vsaj obvestil bi vas lahko. Mogoče ga je bilo pa strah, da ste si, oz. si boste premislili, kupca pa je imel ravno pred nosom...


Jz pa imam največkrat ravno obratne težave - težave s kupci:

Kadar oddajam preko oglasov delujem tako, da vedno prodam prvemu najboljšemu ponudniku. Vedno postavim nižjo ceno kakor za isto reč drugi prodajalci (recimo voziček quinny sem prodajala za 50Eur manj od najugodnejšega prodajalca). Vedno tudi takoj povem, da cene ne bom znižala, saj je že takoalitako najugodnejša. Se je pa zgodilo, da je prišla enkrat ena punca, čeprav sem ji po telefonu povedala, da je cena fiksna in nisem popustila niti za cent, in barantala z mano kot na boljšjem sejmu. Na koncu je celo rekla, da je računala, da bom znižala in zato zdaj nima s seboj dovolj denarja...Pa se vseeno nisem pustila, saj sem ji že po telefonu povedala.. Pol mi je pa rekla, "prav, potem pa ne bom kupila!" Jz pa: "Prav, pa nič!" Pa sem zaprla vrata pred nosom....No, pol je pa čez 30 sek. pozvonila in kupila za prvotno ceno.

Eni kupci se prav norca delajo, res.






bumerang -> RE: Matr sem jezna (22.2.2009 17:41:00)

Brezobrazni?




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.2.2009 17:47:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




drevozivljenja -> RE: Matr sem jezna (22.2.2009 17:48:07)

brezobrazni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] je mislila nesramni če se ne motim...tako na hrvaškem govorimo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Matr sem jezna (22.2.2009 17:50:28)

Kdor prej pride prej melje...in cestitke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Nea_teja_ -> RE: Matr sem jezna (22.2.2009 19:12:23)

Jo je podarjal pa sej nima veze a jo kupiš ali jo pa dobiš če se nekaj zmeniš naj bi to držalo.




mateyka -> RE: Matr sem jezna (23.2.2009 14:10:41)

jah, veš, to je relativno. mogoče je imel nekega zelo vnetega klienta, ki mu je ful na dušo pihal in mu šel na roko, da je popustil, ker je bilo njemu tako najlažje in mu je zelo ustrezalo. sploh če so stvari podarjene, je dostikrat tako. tebe je pa vmes pozabil. ni nujno, da te je ravno namenoma zafrknil. 




Stran: [1]