ronja -> RE: sem kriva (24.2.2009 12:29:03)
|
Nikoli konkretno ne reče, kaj je bilo narobe, samo da sem sama kriva. Velikokrat se zgodi ko želi grob sex, pa jaz tega nočem. Saj si pa včasih lahko zaželim tudi malo nežnejšega odnosa. ...in to njega niti najmanj ne vzburja... Nič nisi kriva in tudi nisi dolžna seksat samo tako, kot njemu dogaja. Vsak se mora prilagajat, enkrat tako, kot enemu paše, drugič tako kot drugemu, če pač nimata istih želja. pa naj si v glavi predstavlja grobosti ali pa jih prihrani za na konec, ko boš ti že bolj vzburjena. Sicer pa ej to samo njegov izgovor, ker je moškim pač težko samim sebi priznat, da kdaj ne morejo. Kar je škoda, ker nas to vse še enkrat čaka (da oni ne bodo mogli), ker je to pač zakon narave: 20 letni mulci tudi lažje zabijajo koše kot pa 50 letni moški. ne da jih slednji ne morejo, morajo pa več delat za to in manjkrat jim rata (če niso lih Jordani). Povej mu, da ni treba, da ga je kaj sram, pa da naj se ne sekira, ker se to vsem dogaja v določeni starosti (zato pa so naredili viagro), lahko pa že prej, če je kak psihičen razlog zadaj (tega se da odpravit).
|
|
|
|