|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS v Postojni
25.4.2005 12:12:07   
Andy13
Pozdravljene nosečke! :)

Imam eno vprašanje. Rada bi se naročila na pregled za Nuhalno svetlino+nosno kost v Postojno.
Katerega ginekologa oz. ginekologinjo mi priporočate?
Slišala sem zelo dobro mnenje o dr. Danici Hrvatin.
Prosila bi tudi za telefonsko številko.

Vse, ki ste že bile oz. nameravate na pregled NS, a mi lahko poveste kako se opravlja tale pregled in ali vam je sam ginekolog predlagal pregled za NS + nosno kost. Prebrala sem, da se poleg tega dela še DHT - dvojni hormonski test.
Vnaprej hvala vsem za vaše odgovore!

Lep začetek tedna vam želim, :rozica:
Andy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NS v Postojni
25.4.2005 13:32:33   
chips
Živjo, jaz sem imela NS prejšnji ponedeljek .To je super zadeva!!
S fantom sva slišala kako :duda: srček bije,pa videli smo rokice in nogice,samo obrniti se ni hotel-a.Samo mal nama je pomahal.
Drugače je pa to navaden ultrazvok.
Dht pa mislim da delajo ženske po 35. letu starosti( vsaj mislim),aja pa NS sem delala v Domžalah .
Rezultat naše NS je bil 1:16673.

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NS v Postojni
25.4.2005 14:05:03   
muriel
postojnska porodnišnica, tel.: 05 726 55 71
NS opravljajo v četrtkih mislim,da od 12-15h.

mene je pregledala Reš Murovec (vsaj mislim, da je tako). so pa vsi zelo, zelo prijazni. NS stane 10.000,00 SIT, dvojni hormonski test ti opravijo takoj (le kri vzamejo) in je še 7.000,00 SIT. rezultat testa dobiš v 1 tednu, NS pa takoj. poslušaš tudi srček in seveda dobiš slikce. sodeloavnje moža zaželjeno.

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NS v Postojni
25.4.2005 14:35:54   
Anonimen
Meni je NS v Postojni delala dr. Reševa. Zelo prijazna.
Midva z možem sva bila zelo zadovoljna.

(odgovor članu Andy13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   NS v Postojni
26.4.2005 10:41:48   
Andy13
Najlepša hvala za vaše odgovore. :rozica:

Lep dan še naprej, Andy

(odgovor članu Andy13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kje živite?
Sandrin

samostojna hiša (49%)

večstanovanjska hiša (16%)

blok (30%)

dvojček (1%)

vrstna hiša (4%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!