Anonimen -> RE: ..sterilizacija... (22.2.2009 17:28:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Zanimivo....sterilizirana pa zanosila.... Kak je pa jajčk pršu do paglavčka? Telepatsko? brisačkarca, ne vem, kako naj ti odgovorim na tvoja 'poneumljena' vprašanja ali pa raje prej kaj preberi. v življenju ni nič sto posto, tako tudi statistika razlaga, da obstaja procent, da lahko ženska kljub temu zanosi. poleg moje znanke, ki je kljub sterilizaciji zanosila, imaš tule še nekaj odgovorov iz zapisanih virov: "Vrjemite mi ,kljub vsem zagotovilom ,da je ......NI.Jaz sem namreč po 6 mesecih ponovno zanosila.Zato,kera se bo odločila naj prej res dobro premisli.Danes ni nič 100%-kljub zagotovilom naših zdravnikov-ginekologov." "Jaz sem v bolnici ležala z eno, ki je kljub sterilizaciji zanosila. Pa so ji naredili splav in obenem še ponovno sterilizacijo." "Poznam namerč par, ki je imel tri otroke in sta se odločila za sterilizacijo (njeno), pa sta dobila čez eno leto dojenčka. Seveda sta ga obdržala, saj je bil očitno od Boga poslan. No, potem sta poslala še 'očka' v bolnico, naj zadevo uredijo še pri njemu, saj sta imela že 4 otroke in 2 sobno stanovanje, pa še služba ni bila ravno takšna, da bi si lahko privoščila še enega otroka. Potem je bilo o.k. ............. za nekaj časa. Čez 2 leti je ona spet zanosila (z istim moškim seveda) in sedaj imata 5 otrok. Po porodu petega otroka sta šla v bolnico oba in obema so še enkrat naredili poseg. Zdaj pa menda ja bo!" "Znanka, ki je sterilizirana bo čez par mesecev ponovno mama, tudi ona je bila 100%, da je to nemogoče, pa ima že lep trebušček."
|
|
|
|