Bolečine (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> Bolečine (25.4.2005 11:59:12)

Pomagajte mi. Minilo je 12 tednov, odkar sem rodila. Menstruacije še nimam, čeprav sem dojila le dva tedna. Pred dvema dnevoma pa me je začelo rahlo boleti v sp. delu trebuha, napet občutek. Včeraj me je bolelo še bolj, danes pa zelo. Napet imam trebuh, bolečine v celotnem sp. delu trebuha do višine ledvic, menda so tam nekje jajčniki. A bi to lahko bila ovulacija, ker bolečine so podobne, kot takrat, le da so veliko veliko hujše. Zjutraj sem že razmišljala o tableti proti bolečinam, pa se je zdaj malo umirilo, čeprav še vedno boli.
Pozna katera kaj takega, ste tudi ve imele take težave?




Anonimen -> Bolečine (25.4.2005 12:09:39)

Poznam te bolečine. Jaz imam take bolečine pred M, da ne morem premaknit nog, kaj šele, da bi otroka dvignila. Na srečo so sedaj bolečine bile glih ko je bil moj doma. Se vprašala g. in bila na kontroli in je vse v redu. Po mojem mnenju bo za par dni prišla M.

Pa naj hitro pride, da se rešiš bolečin!

Bojana




Anonimen -> Bolečine (25.4.2005 13:02:06)

Ob O imam podobne, Blacky, samo verjetno ne tako močne, ker še nisem pomislila, da bi vzela tablete. POčakaj na naslednji mesec, pa boš videla kaj in kako. Če bo treba, pojdi h G.




BARBARA R. -> Bolečine (26.4.2005 8:08:09)

Tudi jaz mislim, da boš v kratkem dobila menstruacijo.Mene zeeeeeeeeeeeelo močno tako rekoč vse boli že teden dni prej.Pred porodom teh mestrualnih težav nisem poznala.

:muca:




Stran: [1]