Mina1 -> Naši sončki(23. nadaljevanje) (26.4.2005 9:47:18)
|
ojla, kje ste v tem "čudnem" vremenu? jaz čakam, da se piškotek zbudi, potem pa kar do mesta;), menim, da ne bo deževalo. Zadnje čase moj mali nekam čudno papa, prej je jedel na 2uri in pol do 3 ure, sedaj pa štrajka in je vmes 5-urna pauza:zmeden:, pa sila nemirno je in včasih traja tudi do pol ure, da potegne flaško s Comformilom. Kaj bi to bilo:zmeden2: - je pa res, da sem minimalno povečala obrokec, ampak vseeno ne popije vsakič vsega. In tile krči, še pobralo ga bo, tolk joka in tolk ga napenja, mi je prov hudo:(. ŠPACKA: blagor vam, da spite ponoči, jaz nevem, kaj je to "spanje" že od prve nosečnosti dalje, tako da:((. Ampak sej se človek navadi, je pa včasih takšna kriza, da bi najraje sredi ceste zalegla:zmeden::)- Aja, glede kilc oz. kavbojk MISS60 št. 26 - sej ni panike, velika sem 1.67, tako da se kar uskladi vse skupaj in potem super zgleda:)-:)-:)- - se mi res kar zdi. RIBI: kako potem, tebi se pa res dogaja, sicer te pa razumem, da si:zmeden2:, to paše zraven:love:. Pa ostale, kako smo kaj danes??? Aja, blagor tistim, ki šibate na morje na sončka. Upam, da boste imeli sonček:). Mi tudi če bi imel ati dopust ne bi mogli iti, ker mali piškotek še nima osebne, tako da:zmeden:, jo bo treba po 1.maju narediti. Toliko od mene, pa-pa Mina1
|
|
|
|