Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
da vam pokažem trebušček :) 25.4.2005 11:11:45
|
|
|
|
Sugy
|
No, končno sem tudi jaz dala prve slikce noter :) To je moj trebušček, sicer ni tolk velik, kokr vidim pri nekaterih, se je pa začel kazat :) Včeraj je bil prou lep dan; se mi zdi, da sem čutila prve brce. Sicer nisem še ziher, bom vidla kako bo naprej. ;) Drugače pa sem ta vikend šla že malo po nosečniških trgovinah in moram rečt, da sem bla ful razočarana. Zelo malo izbire, vse je blo ful vrečasto, pa itak skor sama poletna kolekcija, ki pa zdaj še ne pride v upoštev! No, upam da bo drugje kaj boljše! No lepo se mejte na ta deževen dan!
|
|
|
|
da vam pokažem trebušček :) 25.4.2005 11:14:40
|
|
|
|
Grascakinja
|
Lepo lepo!!! :nosecka::bravo::bravo::nosecka::bravo::nosecka::bravo:
|
|
|
|
da vam pokažem trebušček :) 25.4.2005 11:42:36
|
|
|
|
pika**
|
Luštkano, ti kar malce zavidam (sem v 36. tednu - 80 kg).:sloncek::sloncek::sloncek: Še zbiram pogum, da vam pokažem mojga bušija.:muca:
|
|
|
|
da vam pokažem trebušček :) 25.4.2005 12:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo lepo....:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
da vam pokažem trebušček :) 25.4.2005 13:30:12
|
|
|
|
NENAJANI
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Lepa buhica!!!!!!!!!!!!!!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
da vam pokažem trebušček :) 26.4.2005 7:02:40
|
|
|
|
karmy
|
oooh how cute 9nebesa
|
|
|
|
da vam pokažem trebušček :) 26.4.2005 10:43:13
|
|
|
|
spella
|
:bravo: Lep buši. A ti hodiš v solarij ko si tolk rjava:)-? Lp Špela
|
|
|
|
da vam pokažem trebušček :) 26.4.2005 10:53:32
|
|
|
|
Sugy
|
hvala vsem za pohvale ;) spella, ne ne hodim v solarij. Je res da sem malo temnejše polti, ampak bistvo je v tem, da je slikca nastala zvečer :)- :)- :)-
|
|
|
|
da vam pokažem trebušček :) 26.4.2005 12:01:25
|
|
|
|
KiSsMyAsS
|
Ijoj kk cute, jst sm tut v 18T skor 19 pa se nimam takega trebuscka :( A je kej narobe?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?