Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 21.2.2009 17:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 21.2.2009 17:41:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
|
|
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 21.2.2009 17:46:39
|
|
|
|
eva Ana
|
Če je lahko kaj narobe? priznam, da sva midva z mojim po videnem +, imela malo težav (strahu),ki pa so po dobrem mesecu popolnoma izginile ! Sicer pa sta tud preden si vedela, da je +, pa vidiš da ni bilo nič narobe. Priporočam....odklopi se in prepusti se užitkom!
|
|
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 21.2.2009 18:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
saj to je problem ker nisva... ker je bil službeno odsoten... saj vem, da je bedno vprašanje... sam drugače, ko sva tik pred menstruacijo ( beri en dan) se mi je po seksu ulila... pač mal me je strah, čeprav vem, da se vam zdim butasta... sam, ko je končno not in nočem da gre ven prej kot pa čez 9 mesecev
|
|
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 21.2.2009 19:04:08
|
|
|
|
Greenie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen test sem nardila pred pričakovano mens.,ki bi jutri mogla prit in je +... Joj eni pa ne morte počakat.... Testi so veljavni šele s 1. dnem izostale menstruacije.
|
|
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 21.2.2009 19:21:42
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen test sem nardila pred pričakovano mens.,ki bi jutri mogla prit in je +... Joj eni pa ne morte počakat.... Testi so veljavni šele s 1. dnem izostale menstruacije. kje pa to piše?????? 99% zanesljivi so že 1.dan izostanka M. FS, CB pokaže rezultat tudi nekaj dni pred pričakovano M, le da je treba delat z 1.jutranjim urinom. veljavnost, pa??????
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 21.2.2009 19:52:41
|
|
|
|
avgust09
|
jaz sem tud test delal preden mi je zamujala in sem sedaj v 19. tednu....tako da pri meni je kar pravilno pokazal tudi jaz sem imela težave s tem ali bi seksala ali ne po tem k se je pokazal +......saj v teoriji je že res da ne more nič bit narobe z samo mene je bilo vseeno strah in še vedno me je malo strah.
|
|
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 21.2.2009 20:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
in si???
|
|
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 21.2.2009 20:04:10
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen test sem nardila pred pričakovano mens.,ki bi jutri mogla prit in je +... Joj eni pa ne morte počakat.... Testi so veljavni šele s 1. dnem izostale menstruacije. Meni je ne dan prej pokazal +, pa imam sedaj že dve leti staro punčko. Drugače pa seks med nosečnostjo ne škoduje če je vse OK. Midva sva normalno seksala celo nosečnost.
|
|
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 21.2.2009 20:19:36
|
|
|
|
avgust09
|
ja midva normalno seksava...no edino k mi je bilo zelo zelo slabo nisva k mi res ni pasalo . Tako kot je napisala katra55 če je nosečnost normalna potem ni ovir da ne bi. Jaz sem vseeno takrat na začetku govorila z gin. da sem se prepričala. Predvsem pa poslušaj svoje telo in lepo ti želim
|
|
|
|
RE: seks na začetku nosečnosti 23.2.2009 13:26:31
|
|
|
|
honey
|
Mi2 sva normalno seksala do 4,5 meseca nosečnosti. Potem pa sem začela krvaveti in ne boste verjele, kaj je bila prva stvar, ki so jo prepovedal - seks . No tako smo bili brez vse do 6 tednov po porodu Ampak da ne bo pomote, seks ni imel nobene veze s krvavitvijo. Tako da, če se v redu počutiš, se nimaš kaj bati. Če bo pa karkoli, pa obvezno takoj na urgenco, da pogledajo kaj in kako. Na prvem pregledu pa le vprašaj gin., kaj si misli o tem.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?