|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rahla bolečina-kot menstruacija????
25.4.2005 10:06:24   
Rabarbara
Živjo, odkar sem vstala imam čudne bolečine v trebuhu - kot da bi pričakovala menstruacijo...
Drugače se počutim vredu. Samo nekaj me tišči spodaj.
Se kateri dogaja podobno, naj grem kar k ginekologu?

Lp, Rabarbara 27t 7/7.
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.4.2005 10:12:54   
Grascakinja
Lahko so lažni popadki, kar pokliči G!

(odgovor članu Rabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2005 8:06:44   
bobek05
Je s tvojo prebavo vse vredu? Meni se je to 1x zgodilo, pa me je ful panika zagrabila. Bolečina je bila na hipe kar močnejša, potem pa sem šla na potrebo, se malo sprostila in bilo je bolje oz. bolečina je izginila...

Če še vedno ni bolje, pokliči G...

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2005 10:11:11   
marper
Meni se je tudi to dogajalo, kar pogosto:zmeden:.
G. mi je rekla, da takšna bolečina nastane ob širjenju maternice. Sedaj se mi takšna bolečina še pojavlja, vendar manj...

No, na tvojem mestu bi kljub vsemu šla na pregled. Ziher je ziher.

LP
Rožica 31t1d

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?