Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Drugi otrok in materinska šola 25.4.2005 9:56:21
|
|
|
|
Teni_
|
Mi2 ne bova šla. Mi je bilo že 1. tečno kot :hudicek:, ampak takrat sem šla, da kaj izvem. Zdaj pa imam tako ali tako že prakso. Mi2 bova dvignila potrdilo, pa je. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Drugi otrok in materinska šola 25.4.2005 9:57:32
|
|
|
|
KIRA
|
jaz mam isti problem. morala bi it jutri, ampak mož noče dopusta vzet, kot takrat, ko hodim na preglede. pa nimam bebice kam dat. sicer pa sem bila lani. pa še to me jezi, da pri nas v Ms najbolj pomembnih stvari sploh ne pokažejo: kako dojenčka povit, kako ga iumit, kako ga držat med kopanjem, kak podret kupčka... tega pri nas ni. samo flancanje. sem bila zato v MB prodnišnici kregana, ke rnisem vedla bebice na široko povit - so me sestre prav fajn nadrle. saj nisem jaz kriva, če tega pri nas ne kažejo. slaba organizacija. kolkor vem, vse ostale šole za starše imajo praktičen prikaz teh stvari, samo v MS tega ni. sicer pa ne em če bom šla - a mi tisto od lani ne velja več ali kako????
|
|
|
|
Drugi otrok in materinska šola 25.4.2005 10:00:58
|
|
|
|
Teni_
|
KIRA, tisto ti velja, pa če greš čez npr. 5 let. Samo poveš, kdaj si hodila, pa to dajo potrdilo. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Drugi otrok in materinska šola 25.4.2005 10:07:56
|
|
|
|
Majči
|
Midva z možem sva redno hodila v materinsko šolo pri moji prvi nosečnosti - pred malo več kot 4 leti, zdaj pa verjetno ne bova šla oz. bom jaz morda šla sama samo kak dan, ko bodo zadeve, ki bi me lahko zanimale. Potrdilo za moža imava iz prve in pravijo da zadostuje!
|
|
|
|
Drugi otrok in materinska šola 25.4.2005 10:16:17
|
|
|
|
KIRA
|
hvala mojcaH. pol om pa tako naredila. jutri ne om šla, potrdilo za moža pa imam že za prejšnjič. če bo kdo kaj rekel, pa bom rekla, da sem bila že lani. hvala!!! sem takoj boljše volje, ker mi ni treba moža ivcirat za dopust.9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Drugi otrok in materinska šola 25.4.2005 11:53:37
|
|
|
|
pika**
|
Prvič nisem šla, ker se mi enostavno ni dalo. Za drugega sem pa šla, pa tudi atiju potrdilo ni več veljalo ( 11 let razlike ) .:ups: Je bilo pa luštno, ker nisva šla v Lj ampak v Grosuplje. Predavanja so bila v treh zaporednih dneh popoldne po cca 3 ure. Sem kar malce pozabila, kako se povija z navaadnimi pleničkami in povijalko, pa kopanje, oblekice.... :muca: Mi je kar pasalo, pa še luštno je na Dolenjskem.... Malce mi hormončki nagajajo, potem me pa zanese pisarija.....:kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?