|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugi otrok in materinska šola
25.4.2005 9:54:45   
Anonimen
A boste šle drugič tudi v meterinsko šolo ali ne. meni se sploh ne da. Za partnerja so mi že rekli da velja potrdilo od prvič tako da sploh ne vem kaj naredim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
25.4.2005 9:56:21   
Teni_
Mi2 ne bova šla. Mi je bilo že 1. tečno kot :hudicek:, ampak takrat sem šla, da kaj izvem. Zdaj pa imam tako ali tako že prakso.

Mi2 bova dvignila potrdilo, pa je.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2005 9:57:32   
KIRA
jaz mam isti problem. morala bi it jutri, ampak mož noče dopusta vzet, kot takrat, ko hodim na preglede. pa nimam bebice kam dat.
sicer pa sem bila lani. pa še to me jezi, da pri nas v Ms najbolj pomembnih stvari sploh ne pokažejo: kako dojenčka povit, kako ga iumit, kako ga držat med kopanjem, kak podret kupčka... tega pri nas ni. samo flancanje. sem bila zato v MB prodnišnici kregana, ke rnisem vedla bebice na široko povit - so me sestre prav fajn nadrle.
saj nisem jaz kriva, če tega pri nas ne kažejo. slaba organizacija. kolkor vem, vse ostale šole za starše imajo praktičen prikaz teh stvari, samo v MS tega ni.
sicer pa ne em če bom šla - a mi tisto od lani ne velja več ali kako????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2005 10:00:58   
Teni_
KIRA, tisto ti velja, pa če greš čez npr. 5 let. Samo poveš, kdaj si hodila, pa to dajo potrdilo.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2005 10:07:56   
Majči
Midva z možem sva redno hodila v materinsko šolo pri moji prvi nosečnosti - pred malo več kot 4 leti, zdaj pa verjetno ne bova šla oz. bom jaz morda šla sama samo kak dan, ko bodo zadeve, ki bi me lahko zanimale.
Potrdilo za moža imava iz prve in pravijo da zadostuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2005 10:16:17   
KIRA
hvala mojcaH. pol om pa tako naredila. jutri ne om šla, potrdilo za moža pa imam že za prejšnjič. če bo kdo kaj rekel, pa bom rekla, da sem bila že lani.
hvala!!! sem takoj boljše volje, ker mi ni treba moža ivcirat za dopust.9nebesa9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2005 11:53:37   
pika**
Prvič nisem šla, ker se mi enostavno ni dalo.
Za drugega sem pa šla, pa tudi atiju potrdilo ni več veljalo ( 11 let razlike ) .:ups:

Je bilo pa luštno, ker nisva šla v Lj ampak v Grosuplje. Predavanja so bila v treh zaporednih dneh popoldne po cca 3 ure. Sem kar malce pozabila, kako se povija z navaadnimi pleničkami in povijalko, pa kopanje, oblekice.... :muca:

Mi je kar pasalo, pa še luštno je na Dolenjskem....

Malce mi hormončki nagajajo, potem me pa zanese pisarija.....:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2005 8:41:48   
puri
Jaz sem pa za oba šla,......meni je blo kar zanimivo!

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?