Iren@ -> Kako to prenašati? (26.4.2005 8:41:04)
|
OPRAVIČUJEM SE, KER SEM POST PONOVILA, pisala sem v času, ko je RR zablokiral! Tole je še ena izmed razlag na to temo iz sosednjega fourma. Vse to tvori je posledica neznanja in posledično neobvladovanja področja ki ga zastopa šef. In višje ko greš večji je ta problem in konča se pri direktorju. "Samozavestnost in s tem povezana delovna uspešnost, se na delovnem mestu in drugje v življenju kažeta v spoštljivem odnosu do sodelavcev", to absolutno drži. Večina šefov in direktorjev ki sem jih imel priložnost spoznati pa ne zna ločiti nečesa bistvenega in sicer da ljudi do neke mere lahko preganjaš in jih gnjaviš, ko pa gre za področje kjer se pojavlja višja stopnja dodane vrednosti (kje se v produkt na veliko vlaga znanje in razum) tam pa preganjanja in groženj ne sme biti, ker je za tovrstno delo nujno potrebno imeti proste roke in osebno zavzetost. Tega pa moj direktor in nekateri šefi nsoi v stanju razumeti. Žal pač delam z imbecili, ki si mislijo kako pametni in pomembni so. Vendar tudi ti počasi lezejo v zanko:)))
|
|
|
|