Anonimen -> RE: Večerni čvek (20.2.2009 23:38:49)
|
Drgac pa tale perzijska zadeva je res super, se vidi da jo je postavljala ena hudo sposobna zenska, totalna avtoriteta na tem podrocju...zenska ma v mazincu vse nastudirano, tko da ...ja se opazi. Rothko je bil me v redu, zelo impresivno videt slike v zivo, ker ko so reporducirane si ne predstavljas da so to metrska platna, a ves tko v 5-6 in vec metrov. Pol pa vse te rdece barve, pa preplet raznih odtentov...v bistvu pa totalno minimalisticno izvrsena zadeva. Tko da ja, mi ni zal no, da sem jo sla pogledat. Celo ves press material sem imela doma, da kaj napisem...sam pol se jst tko tezko k temu spravim. Tale Perzija bo se trajala, ne? Pa London je tudi poceni...Zdaj me pa ma, da bi sla, uffff. Ma ze nekaj casa me drzi, pa se nikamor ne spravim v tem vremenu. Vcasih sem pa full hodila, Benetke, Dunaj, vse, kar je bilo v Cankarju. Mene full pomirja umetnost, na kaksni razstavi kar zaspim oz. zadremam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Glem pogledat, kaj ustvarja Rothko.
|
|
|
|