Gina -> Mnenje - nujno ! (25.4.2005 9:14:03)
|
Jaz sem razumela tako, da je prestavil svojo plačo na drugo banko, se pravi drugje odprl račun, tega pri NLB pa pač še ni zaprl. To seveda lahko narediš. In v principu morajo vse, kar imajo s tabo, reševat po uradni poti. To je tako, kot če jim kredita ne bi poplačal, oz. z zamudo, Tam tudi plačaš zavarovanje kredita (ravno za te primere), tukaj pri limitu pa plačaš zavarovanje vsako leto sproti, ko ti odobrijo ta limit, da o obrestih sploh ne govorim, ki so oderuške. Jaz mislim, da drugače kot uradno ne smejo urejat stvari. Naj jih pokliče in jim pove svoje. Varovanje osebnih podatkov ni kar tako. Oni nimajo pravice po telefonu nekaj zahtevat. Če imajo to pravico, morajo poslati uradni dopis v njegovo službo. Pa še to je odvisno, ali lahko sploh nekaj takega zahtevajo, ali lahko samo lepo prosijo. In spet vprašanje, če ni njegova služba v prekršku, če to naredi. Treba se je malo pozanimat. Do tedaj naj pa kar lepo pove tajnici, da če bo naredila v nasprotju z zakonom, da bo tudi on sprožil potopek zoper njo. tako da se bodo morali vsi natančno poučiti, preden bo kdo kaj ukrenil. Tvoj pa naj le poplača tisti dolg, ker se ne splača imeti sitnosti + obresti, ki niso tako majhne.
|
|
|
|