Bety -> Kaj če bi... (25.4.2005 8:19:17)
|
Pozdravljena moja :nosecka: :love::love::love:... Jaz hitim v službo zdaj...že tretji dan sem vsako jutro pri Rešu ob 6h zjutraj...UZ in zadnje injekcije...je bil malce presenečen, ker mi jajčniki tako dobro reagirajo...toliko je foliklov, da jih sploh ne šteje več...v soboto jih je bilo 13, danes pa ojoj...desni jajčnik je tako velik, da se je skril v hrbtno stran in ga je težko našel...folikli so že vsi veliki...od 20 do 15 mm...danes zvečer ob 21h si moram dati še STOP injekcijo in punkcija je v sredo ob 8h... spermije bom prinesla s seboj...nič mi ni rekel glede preventive za bolečine in moram vprašati punce, kaj mi svetujejo...moti me, ker Reš tako malo in na hitro vse pove, pa še čudi se, kako to, da ne vem, da je punkcija samo v PO...hudiča... a kako se počutim?????....groza...na vse načine se mirim, globoko diham, nočem misliti na jutri... Rabim nekoga, da me močno objame in kot otroka potolaži, zaziba v naročju...:((:((:((... Težko mi je.... Zdaj pa grem...lepo se imejte... :rozica:
|
|
|
|