Kaj če bi... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Kaj če bi... (25.4.2005 8:10:21)

...en čvek udarle!! Ker že cel vikend nismo!! ;)

KAko ste kaj preživele? Meni je kar steklo mimo! Na srečo moram v službo samo še jutri, potem imam pa dopust! Hvala bogu! ;)

Bety -> Kaj če bi... (25.4.2005 8:19:17)

Pozdravljena moja :nosecka: :love::love::love:...

Jaz hitim v službo zdaj...že tretji dan sem vsako jutro pri Rešu ob 6h zjutraj...UZ in zadnje injekcije...je bil malce presenečen, ker mi jajčniki tako dobro reagirajo...toliko je foliklov, da jih sploh ne šteje več...v soboto jih je bilo 13, danes pa ojoj...desni jajčnik je tako velik, da se je skril v hrbtno stran in ga je težko našel...folikli so že vsi veliki...od 20 do 15 mm...danes zvečer ob 21h si moram dati še STOP injekcijo in punkcija je v sredo ob 8h... spermije bom prinesla s seboj...nič mi ni rekel glede preventive za bolečine in moram vprašati punce, kaj mi svetujejo...moti me, ker Reš tako malo in na hitro vse pove, pa še čudi se, kako to, da ne vem, da je punkcija samo v PO...hudiča...

a kako se počutim?????....groza...na vse načine se mirim, globoko diham, nočem misliti na jutri...
Rabim nekoga, da me močno objame in kot otroka potolaži, zaziba v naročju...:((:((:((...

Težko mi je....

Zdaj pa grem...lepo se imejte...

:rozica:

Udb -> Kaj če bi... (25.4.2005 8:28:02)

Bety, misli pozitivno!!! Boš vidla kolk otročkov bo to ratalo!!!! :bravo: In potem boš kmalu :nosecka: v 9nebesa!! To je najbolj pomembno! Po moje bolečina in strah izgineta....:duda: bo pa ostal in potem te bom lahko tolažila, ko ti bo slabo. :)- Glavo pokonci in v nove boje!!

GoYa -> Kaj če bi... (25.4.2005 9:21:19)

Bety, na žalost ne boš dobila pri Rešu nič proti bolečinam.
Jaz sem imela tudi ful zadaj en folikel in lih ta je bil najlepši, samo mi ga ni spunktiral, ker sem tako cvilila, da me boli. Če bi mi še tega, bi po moje sam še umrla. No mal pretiravam, sam imam tako nizek prag bolečin, da mi je zelo hudo.
In od celga postopka se najbolj bojim punkcije.
Res je, da Reš dela samo v PO punkcije in ET, UZ-je pa v LJ. Tak sistem ima. Še boljše, če te bo bolelo, boš imela vsaj blizu do doma.

nena m -> Kaj če bi... (25.4.2005 9:49:59)

Bety, saj ne bo tako hudo. Meni dr. Reš sicer dela na spontani ciklus (samo klomifen) in imam malo foliklov, tako da ne rabim nič proti bolečinam, ker me res čisto nič ne boli. So pa v LJ dajali tablete ali injekcije ketonala. Tako da mislim, da lahko, če imaš doma ketonal, vzameš kakšno tableto. Še bolje pa da vprašaš dr. Reša.

Saj bo. :miska::miska:

anadejka -> Kaj če bi... (25.4.2005 9:52:13)

Bety,prid sem,te bom jest mal stisnla!!!!Ti kr dej vn punca vse kar te muči in boli!!!V sredo bomo pa v mislih s tabo na punkciji.
Ne morm rečt da vem kako je k ne vem.Lohk ti pa povem da mene enkrat upam da v bližnji prihodnjosti čaka isto in se že zdej bojim k hudič.Ampak še zmer pa mislim da je vredno se potrudit in mal potrpet za tisto malo pikico ki bo zrastla v naše veliko veselje,ane;).Zato Bety kr pogumno!!!Držimo :miska::miska::miska:zate in smo s tabo v dobrem in slabem!!!!

GoYa kako pa je kej s tabo????Sem bla zdej mal na OFF zarad gripe,pa ne vem.Spomnem se sam da si grela :duda::duda::duda:,upam da se je vsaj en obdržal:miska::miska::miska:

Lepe pozdravčke.............andrejka76:sloncek:

GoYa -> Kaj če bi... (25.4.2005 10:16:23)

Andrejka, :duda::duda::duda: so me zapustile. Upam, da poleti dobim nove.

anadejka -> Kaj če bi... (25.4.2005 11:37:14)

Ohhh GoYa žal mi je:(:(:(.
Zakaj pa moraš čakati tako dolgo do poletja?:(
Jest upam da jih še prej dobiš in obdržiš:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:!!!!

Bety -> Kaj če bi... (26.4.2005 7:58:17)

Hvala punce za vaše odgovore in spodbude....spila bom en kupc nalgesinov...pa bo...mene že zdaj vse boli in imam resnično občutek, da sem že noseča...joškice za crknt...ne jem pa že 15 dni nič kot jabolka, ker mi je takoj slabo in pritiska mi na jajčnike.....

Bom potrpela, seveda...ni mi težko...še več sem pripravljena...samo, nekomu pa le moraš povedati....in to ste ve....:(( :(( :(( :(( :(( :((...

:rozica:

Stran: [1]