|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj iz prvih gibov ratajo brce
20.2.2009 20:33:04   
Anonimen
Mene pa zanima, koliko je pri vas trajalo od takrat ko ste začutile prve otrokove gibe, da so se le ti spremnile v brce.
Sama čutim dete že dober teden, ampak zelo zelo nežno. Sedaj sicer že bolj intenzivno kot prve dni ko niti nisem bila prepričana ali je to dete ali moja prebavauser posted image ...

Pa me zanima cca. to obdobje koliko je pri vas trajalo do prve prave brce...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj iz prvih gibov ratajo brce
20.2.2009 21:42:06   
bskrle
Pri nas sploh ni brcanja samo kobaca se, sem  v 37. tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2009 22:17:27   
tia12
Ne obremenjuj se z tem....boš videla ko pa bo do tega prišlo si boš želela da je user posted image bolj nežen...user posted image user posted image user posted image

Mi nič ne spimo ponoči, ker naš frajer tako razgraja po trebuščku....

Važno da ga čutiš, z ostalim se pa ne obremenjuj...

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2009 22:23:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Ne obremenjuj se z tem....boš videla ko pa bo do tega prišlo si boš želela da je user posted image bolj nežen...user posted image user posted image user posted image

Mi nič ne spimo ponoči, ker naš frajer tako razgraja po trebuščku....

Važno da ga čutiš, z ostalim se pa ne obremenjuj...

Ma saj ne da se obremenjujem, firbec me matra :)....

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2009 7:45:00   
Monni
jaz sem nekje med 21 in 22 tednom začutila prve rahle gibe, sedaj sem v 23 tednu in se vidi kako mi trebuh privzdigne ko se razteguje in brca, glede na to da pa je precej živahen tako podnevi kot ponoči, me je pa že malo strah če bomo sploh kaj spali ko pridemo na svet user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2009 9:21:11   
annya
Pri meni so že od samega začetka bile brce...nobenih metulčkov in ne vem kaj....zdaj v 30 tednu pa so že bolj gibi oz. ni več samo na enem mestu brca,ampak se cel trebuh zamaje user posted image

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2009 9:30:32   
Anonimen
zdravo.

jaz se tudi sprašujem, če bomo sploh kaj spali. sem v 39 tednu in mala že od nekje 30 tedna dalje tak razgraja po trebuhu, pa svoje male okončine tiši na vse strani ven in včasih res sunkovito.

nič se ne obremenjuj, boš hitr začutla ko se bo tvoj otrok začel ornk kobacat po trebuščku. želim ti lepo nosečnost!

(odgovor članu annya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2009 10:59:49   
bjondi
Recimo da v 17 tednu metuljčki...v 18-tem pa konkretne brcike...v 19-tem tednu pa so se že čutile na ven,da ste jih čutila tudi možek in hčerka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2009 11:06:29   
lananai
Jst sem nekje okrog 20. tedna začutila gibe in zelo kmalu jih je čutil tudi moj fant. Ne znam opredeliti, kdaj so iz gibov ratale brce. Meni se zdi, da se postopoma stopnjuje - vedno močneje jih čutiš, vedno več in vedno bolj pogosto. Neke meje med enim in drugim ni.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?