Grascakinja -> JULIJKE (25.4.2005 9:55:54)
|
Ooj punce, dober dan še od mene. Sem bolj slabo spala - bejbi ima telovadbo :sloncek: da je joj, pa še moj se je vrtel poleg mene kot na ražnju. Tak zamorjen dan je bil včeraj, da še spat nisem mogla, na... :( Vidite, jaz sem se pa namesto pehtranovih potic ubadala s :torta:"pecivom":torta: iz albert keksov in pudinga :)-. Ampak jaz ga imam raje kot pehtranovo potico! Dans moram na predzadnjo šolo za starše, potem pa še enkrat maja - sva zamudila :grrr: najpomembnejše predavanje, ker sem morala takrat pod mus na pregled. Kile so stagnirale na 7+ :bravo: in molim, da tako ostane. Aja, kolikor vem, Dari, se ponavadi v zadnjem mesecu nosečnosti ne zrediš nič kaj dosti, tako da boš lahko še ujela svojih 12! Počutim se pa kot vreme.:(( Sem tkooooooo občutljiva, da me je komaj za prenašat :hudicek:. Rada bi mal pozornosti pa crkljanja, moj dragi je pa bolj v hiši in delu in vse drugje.... jaz pa z dolgo faco okol hodim, sej vem, da mora delat, ampak men tkooooooo manjka. No, saj včeraj se je mal posvetil trebušku, tako da je popravil vtis. Se mi kar smili ta teden, moj dragi...:love: Aja, sem dala not dve novi slikci :nosecka: buškota, če katero zanima... Cipreska, držim pesti, da bo šlo vse kul na pregledu, pa poročaj!!! :bravo::bravo::bravo: Se beremo pupe moje:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|