OJLA..... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ery -> OJLA..... (25.4.2005 7:27:53)

kako ste punce, na ponedeljkovo turobno jutro? Nikjer nobene ni, a še vse spite? ;)
Jaz pa že v službi od 6h zjutraj, pa še do treh..Uf se bo vleklo...

No, pišite bejbike...

pa vseeno lep dan!! :metulj:

india -> OJLA..... (25.4.2005 7:40:35)

Oj!
Pri nas tudi ne veš, ali bo dež ali pa samo sivina.
Ja, se že pripravljam, da po praznikih začnem delati in preneham s porodniško:((:((:((:((, tako, da tudi jaz že veselo delam.:miska:

viv_ -> OJLA..... (25.4.2005 8:48:49)

Jest sem pa suuuuuuupeeeeeeeeeeeeer! Za vikend smo se namakali v Podčetrtku - smo se imeli tako luštno, duržinsko... Danes sem zadnji dan v službi, potem pa dopust in v sredo letim za 5 dni v BARCELONO!!! :bravo::bravo:

Mojca20 -> OJLA..... (25.4.2005 8:49:11)

Tudi jaz se pokorno javljam iz službe! V Ljubljani je tudi sivo in puščobno, zeham že celo
jutro!

Ampak...... samo še jutri potem pa bo sonček, prazniki in potepanje naokrog nam ne uide!

Pa ve, kaj boste delale med prazniki? Jaz sem razmišljala, da bi si šli ogledati grad Miramare p
pri Trstu, en dan bi se šli kopat v Portorož, kakšen dan v Bohinj na sprehod - mogoče na
Vogar...., mogoče kakšen predlog?:bravo:

Dadi -> OJLA..... (25.4.2005 9:00:42)

Hojla...kar OK smo. Mala še zdaj spi, ker je bil zvečer cel jok in stok....Jo bo treba spet malo v roke vzet da bo red kot se šika.:) Mi bomo pa za praznike malo doma, malo se bo delalo, malo bomo pa tudi kam šli...mgoče malo na morje pokukat za kakšne dan, pa spremenit tole gorsko klimo v kaj bolj nežnejšega...Ah morje:love::morje:....

Stran: [1]