Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-)) počitnice!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Špelka -> Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-)) počitnice!!!! (25.4.2005 6:53:08)

Čao, Anitka sem vidla da greš jutr na počitnice, čeprou ne vem, kje so to Tucepi al neki tacga. :ups: Kakorkoli, verjamem da boš uživala maksimalno in morda domov prinesla najlepše darilo!!!!! :darilo::darilo::darilo::darilo::morje::morje::morje:

Skratka, lepo se mej!!!!!

Maša26 -> Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-)) počitnice!!!! (25.4.2005 7:06:08)

Tudi jaz ti želim oz. vama, da bosta uživala na težko pričakovanih počitnicah. Ni razloga, da ne bi uživala 100/h, tudi če ne bo ves čas sončka ;)

:morje::morje::morje::morje::morje::morje:

Se strinjam s čakajočo glede :darilo: :)-:)-

Sulfinija -> Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-)) počitnice!!!! (25.4.2005 8:08:20)

Anitka :miska::miska::miska::miska::miska::miska: za plodne počitnice in uživaj 100/h in glej,da dom,ov rs pride trije :duda::duda::duda:.
Lepo se imej in pozabi vse skrbi in bolečine,ki si jih presrtala!!!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez per dni vesela srečka nosečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:!!!!!!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

diamantka -> Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-)) počitnice!!!! (25.4.2005 10:59:33)

uživej anitka, pa prinesi nam vesele novice o :modri:

tinkamiška -> Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-)) počitnice!!!! (25.4.2005 11:03:33)

He,he Anitka, zdej boš pa res uživala v Tučepih:):):)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

tia -> Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-)) počitnice!!!! (25.4.2005 11:10:17)

Anitka

UŽIVAJ:morje:,UŽIVAJ:morje:,UŽIVAJ:morje:...............................UŽIVAJ:morje:,kar se da.

Seveda veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bo potem deževala vesela novica o :modri:.Vzami si s svojim :love: vsak trenutek dneva,ne misli na skrbi,UŽIVAJ da onemoglosti.

Z mislim s tabo,:metulj:.

:);):);):)-:zajcek::pujs::angel:.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: te so zate.

pa pa

Tia

Anonimen -> Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-)) počitnice!!!! (25.4.2005 12:44:06)

Lepe pocitnice!!!:morje:

Stran: [1]