Anonimen -> RE: prvi carski, vsi carski? (20.2.2009 20:30:47)
|
Moje izkusnje so zal take, da sem dvakrat rodila s CR... Prvic je bil vzrok neuspela indukcija. Ko je po dveh, no skoraj treh dneh popadkov, rodila, ni imela niti malo preoblikane galve za ven... ona bi bila se noter in zelo hitro so sprozili porod, na PDP.. Drugic sem se tudi komaj zmenila, da mi niso ze pred PDPjem sprozili, potem so me sprejeli 2 dni po pdp v bolnico, da sprozijo, ampak sem po neakjruneih poapdkih ugotovili, da ne bo slo in sledil je CR. Torej na hitro strnem je po mojem tako, da je mozno naravno rodit po prvem CR, ce otroci prehitevajo PDP ali so rojeni okvirno okrog PDPja, prav cakajo pa ne... IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Zanima me, če je katera izmed vas imela spinalni blok pri CR in izkušnje. Same pohvale za spinalne bloke... pri prvem CR sem imela splosno in sem videla hcerkico, ko sem se zbudila, prinesli so mi jo pa sele cez 17 ur... je bila vmes noc. :( V drugo pa sem rodila s CR in spinalno in je bilo super. Slisala sem, kako je prvic zajokal, pol so mi povedali spol, mal omili ter prinesli k obrazu, nato pa nesli k mojemu dragemu :)
|
|
|
|