Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2005 21:17:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Igrišče radovljica, šobec in kr.gora 24.4.2005 21:19:51
|
|
|
|
Pupica
|
Radovljica se mi zdi fina, ker je ograjena, tako da :duda:(ko bodo hodili)ne zaidejo kam. Šobec mi je všeč pa po drugi strani, ker je ena taka fina sprehajalna potka, pa se na koncu ustaviš še na igralih. Ni pa klopc:((,pa v sezoni bi za sam obisk igrišča morali plačati vstopnino:zmeden::( Kranjska gora je pa tut v redu. Še na Jesenicah morajo narediti kaj podobnega, tisti pri Sparu je namrec tako stisnjem skupaj :zmeden2:
|
|
|
|
Igrišče radovljica, šobec in kr.gora 24.4.2005 21:51:10
|
|
|
|
.ču
|
A v Kr,Gori je tud:zmeden: Ja ke pa žvim:ups: Dobr,da grem kmal delat,da bom vidla kaj se gor dogaja:) Najboljše mi je v Radovlci,pa že en čas se govoti,da ga bojo še povečal:zmeden: A kera ve kako je s tem?
|
|
|
|
Igrišče radovljica, šobec in kr.gora 25.4.2005 8:16:32
|
|
|
|
SANDY
|
Pikaču v KRG je takoj zraven hotela Lek! Fletkano igrišče ;)
|
|
|
|
Igrišče radovljica, šobec in kr.gora 25.4.2005 9:02:16
|
|
|
|
Dadi
|
Kje pa je v Radovljici igrišče?:ups:
|
|
|
|
Igrišče radovljica, šobec in kr.gora 25.4.2005 10:59:21
|
|
|
|
Pupica
|
Dadi nasproti Merkurja oz.bencinske črpalke. Sem pa tudi jaz slišala da ga bodo širili(v Radovljici namreč). trenutno pa je tudi lunapark zraven igrišča.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?