pety78 -> RE: Cres-kamp Kovačine (3.11.2011 9:04:35)
|
Tudi mi smo bili letos v tem Kampu. Sicer smo se imeli super, pa vseeno me ni tako pritegnil, da bi se vrnila. Predvsem plaza in senca na plazi, ki je ni, kar mi je na morju seveda bistvenega pomena. So sicer oljke, ampak pod njimi ni s od sence! Mi je bilo kar slabo, ko sem sla po plazi, sredi najvecje vrocine, folka pa polno in to z malimi otroki!!! Sence pa dejansko skoraj nic. Ne morem verjeti, da se folk kljub vsem opozorilom se vedno tako mocno izpostavlja soncu in ob vsem tem niti ne pomislijo, kaksna skoda se dela otrokom! Skratka na drugi strani je sicer nekaj vec sence, ampak je plaza betonska...v bistvu je to cesta, vmes pa nekaj malega prodnate. Meni to ni vsec! Kar se pa samega kampa tice, je kar lusten, ce imas parcelo v senci (kar oljke zagotovo niso). Kar se urejenosti sanitarij tice, se strinjam s predhodniki. Kamor smo mi hodili, so bile vedno umazane, lasje v tusu...cistilke pa tudi nisem velikokrat videla. Drugace je bilo v sanitarijah, kamor je hodila sestra, ki je bila istocasno tam. Veliko bolj ciste in kadarkoli si prisel, je bila tam cistilka. Zato sem sama raje hodila v bolj oddaljene. Skratka, prihodnje leto poiscemo kaksen drug kamp. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|