Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 28.5.2009 7:50:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kdaj pa lahko pričakujemo odgovor, ali nam pripradajo subvencije ali ne??? Pipše, da bodo izplalčila poleti, samo kdaj bodo odgovori???
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 28.5.2009 14:41:55
|
|
|
|
2.2.
|
nam so rekli da papirji zdaj štimajo ostalo pa oni tudi ne vejo.... naj pove katera druga ki so že dobili te subvencije
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 28.5.2009 21:58:09
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Kdaj pa lahko pričakujemo odgovor, ali nam pripradajo subvencije ali ne??? Pipše, da bodo izplalčila poleti, samo kdaj bodo odgovori??? pa dajte mal več potrpljenja pokazat ... si predstavljam, da je kar dost te papirologije.
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 28.5.2009 23:12:46
|
|
|
|
Nyah*
|
A ste vse, ki ste poslale, dobile odgovor, da je vse ok, ali da kaj manjka,... Ker do nas niti glasu z njihove strani, pa smo tudi v roku poslali...
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 29.5.2009 7:01:16
|
|
|
|
Tinky
|
Nyah, telefonsko so kontaktirali s tistimi, ki so imeli še kaj za popravit oz. dodat. Če te niso klicali, pomeni da je vse ok oz., če izpolnjuješ pogoje boš subvencijo tudi dobila.
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 29.5.2009 8:02:11
|
|
|
|
Nyah*
|
Aha, ok, hvala Tinky.... Ena je napisala, da so ji javili, da je vse ok, pa sem se ustrasila, da moje niso dobili ali kaj takega.
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 29.5.2009 14:24:45
|
|
|
|
2.2.
|
ja mene so poklicali in rekli da je vredi
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 12.6.2009 10:42:12
|
|
|
|
mižek
|
hej je že kdo dobil odgovore glede subvencij ?
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 12.6.2009 18:34:50
|
|
|
|
taja24
|
mi tudi še čakamo
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 12.6.2009 21:44:20
|
|
|
|
marijaa
|
Tudi mi še čakamo.
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 13.6.2009 0:01:34
|
|
|
|
Nyah*
|
Jaz sem klicala, ker me je nekaj skrbelo, pa je pogledala v comp. pod naso vlogo, rekla, da smo vse oddali, obravnavali pa nas se niso,..., pac bo treba pocakat ne .
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 13.6.2009 6:58:50
|
|
|
|
Tinky
|
sem slišala, da bodo začeli izplačevat šele julija
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 17.6.2009 17:35:46
|
|
|
|
mižek
|
že kdo dobil odločbo ?
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 13.8.2009 8:03:24
|
|
|
|
simonas
|
Je na njihovi spletni strani obvestilo, da bodo izplačila malo zamujala, ker je bilo tako veliko vlog. Ali katera ve, če med neto prihodek štejejo tudi regres? Ker regres je namensko sredstvo za dopust, pa ne vem če spada zraven ali ne.
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 21.8.2009 13:11:36
|
|
|
|
mižek
|
Je že mogoče kdo dobil nakazilo?? Ne vem no kako nas to obravnavajo, mesec in pol je že od kar naj bi se začela izplačila, ampak noben še ni dobil tega izplačila, malo ČUDNO, NE
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 1.11.2009 10:08:22
|
|
|
|
elaaa
|
Ste dobili odgovore in izplačila? Lp
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 1.11.2009 13:52:36
|
|
|
|
Urša
|
Odločbo ja, izplačila še ne.
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 1.11.2009 19:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi dobili odločbo ta teden, izplačilo pa piše, da bo potem, ko odločba postane pravnomočna po ZUP-u, to pa je 15 dni, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 1.11.2009 20:25:25
|
|
|
|
mojčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Tudi dobili odločbo ta teden, izplačilo pa piše, da bo potem, ko odločba postane pravnomočna po ZUP-u, to pa je 15 dni, če se ne motim. Tudi mi smo jo prejšnjo soboto, torej vsaj čez en teden že pričakujem, da bo kaj
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 2.11.2009 8:39:33
|
|
|
|
muška
|
Upam, da se kateri ljubilo odgovorit na moje vprašanje. Zanimam se za sestro; ni poročena ima otroka. Živijo pri njegovih starših (sis ni prijavljena tam) in bi si adaptirala stanovanje. Sta upravičena do subvencije? Ne vem pa kako je z prepisom, ali je kaj hiše prepisane na njenega fanta.
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 2.11.2009 8:56:53
|
|
|
|
srki
|
Ja lahko, sam zdaj je to že zamudila. Drugo leto. Pri nama je pa obratno, da je on priseljen k meni, prijavljen še doma, pa ni bilo problema. Vse kar sem rabila priložit je zemljiškonjižni izpisek za našo in njihovo bajto, kjer je razvidno, da ni on lastnik. Poročena nisva tudi midva. Samo če se ne motim, je pogoj tudi to, da otrok ni šoloobvezen. Aja, pozabila napisat, da sem tudi jaz dobila odločbo in mi je ugodeno.
< Sporočilo je popravil srki -- 2.11.2009 8:58:09 >
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 2.11.2009 9:23:13
|
|
|
|
muška
|
o super hvala, saj novi razpis bo pa menda marca 2010 a ne?
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 2.11.2009 10:41:05
|
|
|
|
Fleka
|
V današnjem Dnevniku piše:MLADE DRUŽINE ŠE ČAKAJO NA STANOVANJSKE SUBVENCIJE Vse subvencije naj bi bile izplačane do 18.septembra vendar se to ni zgodilo,saj se je namesto pričakovanih 2800 upravčencev prijavilo 3918 mladih družin(lani 1900).Zapletlo se je z denarjem,saj bi morali zaradi večjega števila upravičencev izplačati 4,56 milijona evrov,sklad pa je imel zagotovljenih le 2,57 milijona.Kdaj bodo začeli izplačevati še ne vedo točno,saj morajo pridobiti dodatna denarna sredstva.
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 2.11.2009 14:31:20
|
|
|
|
srki
|
Sam če smo dobili odločbo in v njej piše 15 dni po pravnomočnosti, se pravi, da se to lahko spet zavleče do leta 20?? al kako? Zdaj jih imam pa že poln kufer, važno da je za kaj druzga denar. Muška,kje pa si zasledila, da bo drugo leto že marca? Letos je bil maja, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 9.11.2009 22:35:23
|
|
|
|
mojčika
|
Ja naša pravnomočnost je že mimo, teče 18. dan od prejema odločbe, denarja pa še nikjer
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?