Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 3.5.2009 21:36:12
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya samo to velja za najem, ne za odkup. zanima me samo za gradnjo.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 3.5.2009 21:37:49 >
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 3.5.2009 22:04:59
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija IZVIRNO SPOROČILO: amaya samo to velja za najem, ne za odkup. zanima me samo za gradnjo. pogoji so objavljeni na njihovi strani, ni pa govora o tem denarju, ki si ga ti napisala...to je za najem...Vem,da mora biti gradbeno na vaše ime...mi imamo ta problem, da popravljamo neprimičnino, ki ni še pisana na naju.
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 4.5.2009 7:32:23
|
|
|
|
2.2.
|
gledam pa ne najdem..... kje si stiskam vlogo za izpolnit? ali je še ni?
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 4.5.2009 7:47:54
|
|
|
|
amaya
|
hvala Lara
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 4.5.2009 9:35:56
|
|
|
|
2.2.
|
no zdaj gledam to vlogo in nekaj mi ni jasno: na št. IV uveljavljanje subv. za 2008 piše, da prosilci ki so dobili v času 26.4-31.12.2008 gradb. dovolenje....ali kar koli naj priložijo..... no jaz za lani nisem vedela za to....in v tem času sem dobila grad. dovolenje in me zdaj zanima če lahko to dopišem, ker koliko se spomnim mi je ena znanka rekla da je dobila za nazaj....zdj pa nevem katera mi je to rekla da bi jo to osebno vprašala....a mogoče kaj ve katera kaj o tem? pa še nekaj: ali moram vso celotno gradb. dovolenje skopirat in o dedovanju cel sklep-kaj koga briga kaj je dobil brat....ali samo tisti del kaj zajema mene....
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 4.5.2009 9:42:07
|
|
|
|
2.2.
|
pa še nekaj nevem.... tam ko piše za polnoletne člane mlade družine; kaj to mislijo ostalo družino ki pač živijo skupaj(moj brat, mama...) ali moj starejši otrok, ki je polnoleten?
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 4.5.2009 9:56:41
|
|
|
|
taja24
|
2.2. najboljše je da pokličeš v lj, in ti bodo tam use lepo povedal-so zlo prjazni-usaj pr men je blo lani tko. za nazaj pa ziher ne boš dobila.če letoš oddajaš prvič, izpolni use podatke,dodaj priloge,...drugo leto te bodo pa sami spomnli na to. tam k so otroc,napiš pa samo svoje,... sej sta z možem napisana na GD?
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 4.5.2009 10:30:03
|
|
|
|
2.2.
|
ok v redu a imaš mogoče še št. da ne iščem?
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 4.5.2009 13:59:42
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
Kontakt Stanovanjski sklad Republike Slovenije, javni sklad Poljanska cesta 31, P.P. 2044 1000 Ljubljana, Slovenija T: +386 (1) 4710 500 F: +386 (1) 4710 503 E: ssrsinfo@stanovanjskisklad-rs.si Kontaktna oseba zadolžena za stike z javnostmi (Novinarji sprašujejo, mi odgovarjamo!): Rebeka Rupnik E: tajnistvo@stanovanjskisklad-rs.si Uradne ure: - ponedeljek in sreda od 9.00 do 15.00 ure (v primeru, da je to dan pred praznikom oz. dela prostim dnem od 9.00 do 12.00 ure)
- petek od 9.00 do 12.00 ure
Poslovni čas: - Ponedeljek, torek in četrtek od 8.30 do 15.30 ure
- Sreda od 8.30 do 16.30 ure
- Petek od 8.30 do 14.30 ure
- Pred praznikom oz. dela prostim dnem je poslovni čas od 8.30 do 13.00 ure.
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 4.5.2009 20:59:42
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija IZVIRNO SPOROČILO: amaya samo to velja za najem, ne za odkup. zanima me samo za gradnjo. pogoji so objavljeni na njihovi strani, ni pa govora o tem denarju, ki si ga ti napisala...to je za najem...Vem,da mora biti gradbeno na vaše ime...mi imamo ta problem, da popravljamo neprimičnino, ki ni še pisana na naju. GD je na moje ime, mi je na srečo oče že veliko prej podaril parcelo z darilno pogodbo. Tistih 37000 EUR neto prihodka (v primeru 4-članske družine) je eden izmed enotnih kriterijev za dodelitev subvencije, poleg kriterija mlade družine in kriterija namembnosti (kar je pri nama gradnja hiše). Mene je skrbel dohodkovni kriterij, ker sva se že precej približala zgoraj navedenemu znesku. Pa vama ne uspelo pravočasno prenesti lastninsko pravico na nepremičnini? Ker je z darilno pogodbo cela zadeva zelo hitro urejena.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 4.5.2009 21:08:41 >
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 5.5.2009 9:16:17
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja24 2.2. najboljše je da pokličeš v lj, in ti bodo tam use lepo povedal-so zlo prjazni-usaj pr men je blo lani tko. za nazaj pa ziher ne boš dobila.če letoš oddajaš prvič, izpolni use podatke,dodaj priloge,...drugo leto te bodo pa sami spomnli na to. tam k so otroc,napiš pa samo svoje,... sej sta z možem napisana na GD? Dobiš za nazaj. Mi smo na istem, sva klicala v LJ in preverila. GD sva dobila 3. 6. 2008, pa veljajo pogoji od lani za naju, hkrati pa naju obravnavajo letos. Tako da mi mrzlično pričakujemo dvojni odmerek Ampak itak - tu notri, tam ven, tako da.... , gotovo nam bo pa država to na kak drug način odvzela....
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 5.5.2009 15:59:50
|
|
|
|
2.2.
|
kaj pa moraš potem dodatno kaj izpolnit da dobiš za nazaj....ali že sami vidijo kdaj je bilo izdano GD?
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 5.5.2009 17:06:34
|
|
|
|
marelina
|
Še dobro da takole čvekamo! Sicer ko sem videla za mlade družine ,sploh včeraj nisem odprla- je moj že v letih . Navodila sem dons dobila po čveku v službi. A me še vseeno zanima. Nimamo gradb. dovolj, kupoprod. pog. lahko uredimo morda darilno pog.. Kako hitro se to uredi? Itak se enkrat mora! Smo pa res v hiši od starega ata, ki pa nemočno leži v domu ostarelih.
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 5.5.2009 17:08:17
|
|
|
|
nutela
|
Pozdravljene, s fantom sva delala prizidek k obstoječi hiši v hiši njegovih staršev in gradbeno dovoljenje je bilo lani izdano na ime njegovega očeta.Imava pa 2 otročka. Je kako možno vseeno uveljavljat pravico do subvencije, če izkaževa, da je prizidek pisan na naju??? Vse sva dejansko midva financirala in še vlagava v prizidek in mislila sva pač kasneje prepisovat zadeve na naju...Je imala katera podobno situacijo? P.S. Kdo je pa takrat sploh o tem razmišljal...naj se gre sr..
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 5.5.2009 17:11:21
|
|
|
|
marelina
|
Mlada družina; vsaj en otrok ki še ni šoloobvezen. Za 2009 se šteje družina,ki je otrok rojen po 1.1.2004. Smo še not!
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 6.5.2009 21:27:16
|
|
|
|
biba26
|
Mene tudi zanima,če katera ve če je darilna pogodba dovolj? lp
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 7.5.2009 5:37:35
|
|
|
|
2.2.
|
jaz mislim da vsak dokiment , ki ga zahtevajp mora bit uverjen......
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 7.5.2009 12:01:27
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
js sem poslala 2 let nazaj neuverjeno, pa je blo ok. če kej ne štima te itak pokličejo
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 16.5.2009 2:47:19
|
|
|
|
2.2.
|
čez koliko časa pa dobiš kakšen odg. ko pošlješ vlogo?
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 18.5.2009 18:14:20
|
|
|
|
taja24
|
mi tudi še čakamo na odgovor...
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 25.5.2009 15:37:01
|
|
|
|
2.2.
|
mene je danes klicala da nismo se podpisali na zadnji strani-kao zadnji list. a na zadnjem listu . a jaz dovoljujem da imajo pregled v moje podatke. zdaj mi ni pa nič jasno. ma nič to stran bom izpolnila in poslala.
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 26.5.2009 7:00:46
|
|
|
|
Tinky
|
2.2. kdaj si pa poslala vlogo? mene so klicali dva dni po tistem, ko sem poslala
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 26.5.2009 8:43:10
|
|
|
|
mojgal
|
vse pogodbe morejo biti pravnomočno žigosane in overjene vsaj tako mi je rekla ko me je poklicala češ da nisem poslala overjenega gradbenega dovoljenja.
|
|
|
|
RE: subvencije za mlade družine - gradnja... 28.5.2009 5:35:14
|
|
|
|
2.2.
|
no poslala in dobila odg. da je vse v redu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?