honey -> RE: risanka o psičku boltu (23.2.2009 13:02:24)
|
Naš pa ni bil ravno preveč navdušen nad njim (skoraj 4-letnik). Mogoče tudi zato, ker smo šli gledat 3D verzijo, kjer moraš imet na nosu tista butasta očala, drugače se ne vidi lepo. Pa bolj kot ne komplicirana vsebina je. Oz. to, da Bolt (kuža) misli, da ima nadnaravne moči, je prikazano bolj tako, za večje otroke. Ker našemu ni bilo nič jasno, potem sem mu pa razložila, za kaj se gre, je pa malo bolj navdušeno gledal. Ne vem, mogoče mu bo všeč, različno od otrok. Čeprav škoda, da ga nisi peljala že prej v kino, ko so bile res luškane risanke (filmi). Mi smo šli recimo prvič gledat Shreka 3 (je bil star po moje 3 leta ali pa še ne), potem Alvina in veveričke - so mu bile tudi zelo všeč, pa Čebelji film (je tudi že za malo večje otroke), pa Madagaskar - ta je bil pa fenomenalen. Ja, pa seveda Kung fu pando tudi in je bil ves navdušen nad njo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pri Boltu mu boš morala res malo več prišepnit na uho, kaj se dogaja, da mu bo zanimivo gledat.
|
|
|
|