Gina -> RE: Shujšaj! (20.2.2009 17:46:14)
|
Jaz ga ne bi niti brcnila, niti imela vulgarnih, ker tega glih ne morem. Ravno tako mu ne bi rekla, da jaz shujšam lahko, on pa pameten ne bo, ker je prepogosta fora in čist izrabljena in je že izgubila na pomenu. Bi pa zihr nekako odreagirala, ker bi me podkurilo. Morda bi ga vprašala, če ima vedno toliko kompleksov, pa če jih je že poskušal zdraviti, ko ga to tolk mori to, še tuji ljudje? Ali pa bi mu rekla, jaz sem srečna s svojimi kilami in zdim se sama sebi lepa, zato bom jedla kar mi paše in to z veseljem. Če pa vi niste zadovoljni s svojimi kilami, pa zato tujce morite in ste žaljivi do njih, pa predlagam, da greste do zdravnika, ki vam bo pomagal. Ali pa bi ga vprašala, če je slučajno bolan, če potrebuje pomoč, če je morda pod vplivom drog, če pokličem rešilca? Je pa tako, da včasih po določenih krajih srečaš neke vaške čudake, ki imajo svoje fore. Če nisi bila doma, če kraja ne poznaš, se ti je morda kaj takega pripetilo. Pri nas v Postojni hodi vsakodnevno po trgovinah in lokalih en zatežen tip, ki zmerja vsepovprek, vsakič, če ga kdo sploh pogleda.
|
|
|
|