DR. JERIČEVIČ (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KMALU -> DR. JERIČEVIČ (24.4.2005 17:15:35)

Zanima me vase mnenje (od tistih, ki so pri njemu ) o Dr. Jericevicu?
Pingo - napisala si, da je vse ekspresno. Kaj si mislila s tem? Da se ne caka veliko na pregled ali da si ne vzame veliko casa za posamezno "stranko"?
Moram se odlocit h kateremu bom sla ta teden, ki pride zdaj pa zbiram podatke ( sem iz LJ. )...

pingo -> DR. JERIČEVIČ (24.4.2005 17:47:34)

oj, vsaj po mojih izkušnjah je tko, da se ponavadi kar načakam preden sem na vrsti-je vedno gužva, pregled pa mine v dveh minutah - se mi zdi, da si ne vzame preveč časa, pa če ne vprašaš, tud kaj dost ne pove sam od sebe - je pa po drugi strani precej prijazen možak. Na pregledu vedno samo -ja, lepo raste, vse je o.k., nasvidenje čez štiri tedne- se mi zdi, da nas:nosecka: mal več stvari zanima! Drugač pa nobenih pripomb.

Magi* -> DR. JERIČEVIČ (24.4.2005 21:55:58)

jaz se pridružujem mnenju pingo-e. tudi, ko sem imela težave, nisem bila deležna kaj več pozornosti. in sedaj po porodu ravno tako ne.

je pa res prijazen. sam ne vem več, če je to dovolj.

Mina1 -> DR. JERIČEVIČ (25.4.2005 11:52:28)

KMALU: tudi jaz ga imam, pa ga moram kar pohvaliti. Moja prva nosečnost je bila visoko rizična in si je vedno vzel čas zame, tudi sestra Sabina je krasna.

Sedaj v drugi nosečnosti tudi;), ja gužva pa je, ni kaj, ampak tako je povsod. Nevem, ampak jaz sem zadovoljna.

Je pa drugače super dober ginekolog in izredno simpatičen, če se boš lažje odločila.

pa-pa Mina1

Magi* -> DR. JERIČEVIČ (25.4.2005 12:29:05)

no vidiš, ene so pa zelo zadovoljne z njim. jaz imam mogoče res visoka merila za G, saj sem imela prej enega krasnega profesorja, ki pa žal več ne dela. tisti si je pa vzel časa za vsako pacientko in ji vse lepo podrobno razložil in narisal, če je bilo treba. včasih je bilo sicer kot v šoli: "a razumete?, ponovite." hihihi:)-. ampak od njega sem odšla vedno brez vsakega dvoma in vse mi je bilo jasno. sem pa imela kar nekaj G problemov in zato mi je bilo to zelo pomembno.

KMALU -> DR. JERIČEVIČ (25.4.2005 14:04:37)

Zdaj so mi zrihtali enega super, tako da ne grem k Jericevicu... Bomo videli kako bo tale, ampak mislim da bo fajn.
Vseeno hvala za mnenja

KMALU -> DR. JERIČEVIČ (25.4.2005 14:05:07)

Zdaj so mi zrihtali enega super, tako da ne grem k Jericevicu... Bomo videli kako bo tale, ampak mislim da bo fajn.
Vseeno hvala za mnenja

Stran: [1]