rokavčki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> rokavčki (24.4.2005 17:06:06)

Razmišljamo, da bi šli za praznike na morje, pa me zanima od kdaj naprej se lahko uporabljajo rokavčki za :duda:. Tisti obroč, ki ga imamo je malo čuden in se je že lani na morju z glavico namočila naprej v vodo. Mi ni do tega, da bi se spet, se mi pa zdi, da je za rokavčke prezgodaj.

LP,
Mojca:nosecka:

al1* -> rokavčki (24.4.2005 17:10:41)

Po mojem je še malo prehitro. Moj je prvič uporabljal rokavčke, ko je bil star kak mesec manj kot dve leti. Smo mu pa kupili take bolj velike, ki imajo na vrhu še eno napihnjeno žabo. Pred tem smo ga pa imeli kar v naročju.
Mogoče ji kupiš rokavčke - itak stanejo par sto tolarjev - pa poskusite.

Uživajte :morje:

LP

Teni_ -> rokavčki (24.4.2005 17:14:53)

Ja, saj mogoče pa bomo res poskusili, pa vzeli še obroč zraven, pa bomo videli kako bo.
Hvala ti za odgovor.

LP,

NinaŠ -> rokavčki (24.4.2005 17:15:14)

Mene tud zanima, če obstaja kaka "priporočljiva starost" za rokavče, ker Anže noče (več) bit v obroču - verjetno ima premalo maneverskega prostora. Jaz jih bom kar kupila in poizkusila :zmeden: , saj kolikor vem dragi niso.

LP

malika -> rokavčki (24.4.2005 17:46:38)

Mojca rokavčki pridejo v BC 230 sit. Mi smo jih kupili, ampak jih zaenkrat še noče imet na rokah.
teja je bolj potrpežljiva, kupi jih, pa ko jih boš montirala gor, jo fejst animiraj s kakšno drugo stvarjo

kaj pa fredov obroč?

Teni_ -> rokavčki (24.4.2005 18:12:45)

Ti praviš, da je Teja potrpežljiva???? Je bila ja, včasih.:)
A takšna cena je? No, bomo probali. Sem že tudi razmišljala, da bi šla po fredov obroč. Ga lahko greš kar na fontano kupit?

LP,

frutka_ -> rokavčki (24.4.2005 19:05:24)

Veš kaj je tudi fajn, tisti jopič, ki ga oblečeš otroku.
Kaj takega morda?

Pa ni za Freda že prevelika?! Kaj pa take male rokavčke, kot uteži zgledajo?! Se mi tudi zdijo fajn.

Hej, lahko pa jo gor na airex blazino s sekundnim lepilom prilepiš na rit...hihihi!

Anonimen -> rokavčki (24.4.2005 19:08:06)

Soseda je rdeč Fredov obroč uporabljala do 3 leta, pa je bila :roza: pri ta velikih:)

lp,:fis:

Anonimen -> rokavčki (24.4.2005 21:42:31)

Fredov obroč je do 4 let, se mi zdi. Oranžen. Je pa Tibor plaval z rokavčki na morju, ko je bil star eno leto 4 mesece. Od Fredovega obroča pa tudi za F ni smel niti slišati. Histerija!

E_jen -> rokavčki (25.4.2005 6:16:29)

Pri nas so bili rokavčki aktualni že preden je dopolnil leto dni - v bazenu.:morje:

Hčerka pa je na morju (poleti) pri 17 mesecih bila glavna z rokavčki, ker se je lahko svobodno gibala. Obroča ni marala.:kuza:

Jaz bi vsekakor vzela rokavčke!:):)

viv_ -> rokavčki (25.4.2005 8:50:03)

Mi smo ravno ta vikend sprobali rokavčke in je super! Tamala se ful dobro drži na vodi - problem je edino to, da stalno hoče pit vodo iz bazena in da mim grede glavo pod vodo, da naredi požirek! Smrkla! ;)

mehurčica -> rokavčki (25.4.2005 9:52:59)

Hahaha, Viv!:)-David tudi to dela-doma v bani. Pol se mu pa zaleti in se začne smejat.:)-

Mi bomo tudi kar z rokavčki probali. Fredovega ne bom kupovala, ker niti ne vem, če bi mu pasal. Mogoče nam ga bo pa kdo posodil.

Možno, da bo David po mamici in bo zelo hitro že znal plavat.:bravo:Če bo pa po atiju, pa še pri 30 ne bo znal pravilno na glavo skočit.:ups::zmeden2::)-

kofetek2010 -> rokavčki (25.4.2005 11:09:59)

naš je bil star leto in pol, ko smo uvedli rokavčke, fredov še takrat ni bilo ;), varnostni jopič mu ni dišal :zmeden:

in je prav užival v rokavčkih, sam je skakal v velik bazen ali pa sva ga metala noter in je hotel še :)-:)-:)-

Stran: [1]