Celjski vrtci! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ttamariskaa -> Celjski vrtci! (19.2.2009 21:04:04)

Dajte mi prosim svetujte kateri vrtci v Celju so dobri. Kakšni so vzgojitelji, kakšne so vse dodatne dejavnosti v vrtcih ( plesne, gimnastika... ), česa se udeležujejo otroci ( predstave, nastopi...). Sem čist zgubljena, ki bom drugo leto vpisala otroka v Celje v vrtec in mi je ful ežko, ker gre stran od dosedanjega vrtca, ki je za mene najboljši v vseh pogledih.

HuAnita -> RE: Celjski vrtci! (19.2.2009 21:34:17)

Vsakemu drug[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 
Mi smo bili lani v Mavrici, vrtec Anice Černejeve, pa mi je bilo zelo všeč, zelo dobri vzgojiteljica in pomočnica, prilagodljivi in dosledni.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.2.2009 21:49:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ttamariskaa -> RE: Celjski vrtci! (19.2.2009 22:03:16)

Kako  spat pred kosilom? Veš mogoče kateri vrtec? Js bi ga dala kar v Zarjo, v enoto Živ Žav, a mogoče ne bo sprejet pa me zanima, glede na to, da ima zarja 5 enot, če ga moram za vsak slučaj ( da bo ziher sprejet ) v vsako enoto posebej vpisat al velja samo v eno?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.2.2009 22:19:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kaja02 -> RE: Celjski vrtci! (19.2.2009 23:08:14)

ojla, sem delala v vseh pa ti lahko zagotovim, da so vsi dobri!!!!

vsak od njih se odlikuje na katerem od področij, vsi imajo dober, strokoven kader, no ja včasih naletiš na kakšno vzgojiteljico, ki ima slab dan, pa saj ga mamo vsi, a ne!, igralne površine so po predpisih, kuhinja- mnjamsi, interesnih dejavnosti dovolj ( različnih)....

aja za Zarjo, vpišeš tako ali tako na upravi, potem ti pa bodo oni povedal, kje je še kaj prosto,

lp

Stran: [1]