kaja02 -> RE: Žalostna oktoberka (19.2.2009 23:19:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: maca m Sem pozabila napisat......tista dva dni M, ko nisem vedela al sem že noseča ali ne.....takrat še nisem bila. Je možno, da je tudi pri tebi tako? Mene je najprej nahrulila, češ da ne vem kdaj imam M. Jaz sem dobro vedela, sam mi je bilo čudno, ker prej sem imela vedno M po 5dni, pol pa kar naenkrat 2dni in to skoraj nič od nič. Pa dejansko dopuščate takšen odnos vaših ginekolog do vas? Jaz sem občutljiva še na to, kako se veterinar obnaša do mojega psa in sem ga pripravljena v primeru neresnosti in nespoštovanja tudi kar lepo zamenjat. In nebitje srca tvojega otroka ravno ni primeren čas za hruljenje in osornost. se popolnoma stinjam s Pika Zojo, ne dopustit, da se vaše G do vsas obnašajo kot pol bogovi, miniko- naj te potolažim, tudi jaz sem bila na prvem pregledu v 8t( po M ) pa se ni vidlo bitje srčka, vrečka je bla plodek tudi, ostalo pa nič, pa me je naročila tedne dni kasneje; sem začela po 4 dneh krvavet, valda panika, pa jok, da zdaj je pa vsega konec in ko me je G zopet pregledala je srček bil in danes mam 6m punčko. PDP pa se je spremenil za skoraj 3 tedne. tako da ne obupaj, mogoče pa si zanosila kasnjeje ,iz srca ti želim da se ti vse srečno konča!!!!
|
|
|
|