giotti
|
Hello končno se lahko tudi jaz identificiram s kom in to zelo močno (sem skoraj v sredini) in zdaj sem končno ozdravljena ... sem vedla, da mi nekaj manjka tule gor in zdaj vem, kaj: 30 + club - najlepša leta, meni je vsak dan lepše in vsak dan več energije imam in vsak dan bolj sem srečna...kam to pelje, mi naj povejo tiste nad 35 Ko sem vas brala, sem ful dobila potrebo, da nas spet popredalčkam v seznam Spreminjajte ga, limajte slikce gor, vice, smešnice, karkoli, pišite leta, mesece, dojenčke, (lana sorry ker za tvojega pubertetnika nisem našla primerne slikce, pa sem ga dala kar kot ostalim )... karkoli Pa en predlog imam, ste za, da se ne pogovarjamo samo o in in . Ja, tudi o tem, to je itaq bistvo vsega in smisel življenja of course , takoj za ležanjem na plaži, ampak mogoče pa si povemo tudi kako nas je danes čudno pogledal sodelavec, ko smo sredi noči rogovili po hodnikih v službi ter kuhali kavo v kuhinji. Samo enako se lahko vprašam zanj, kaj dela ob desetih ponoči v kuhinji in to v temi!!! Jao, računalničarji, kdo bi jih razumel Nočko vsem, pa upam, da bo jutri, ko se spet nalimam pred ekran tukaj že pet novih seznamov in ta moj še nedonošen seznamček, da bo že popolnoma stilsko preoblečen in bo počasi postajal donošenček...
|