aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 še raport, kje si ga kupila, kakšne firme in cena... te bom kopirala, če smem... Kupila sem ga v lekarni na prešernovem trgu v lj... ma, saj ni nič posebnega, samo za razliko od prejšnjega se mi zdi, da je veliko bolj točen. Pred O je vsako jutro kazal isto temperaturo, razen 2 dni, ko sem ful malo spala, in zdaj po O tudi skoz kaže isto. In upam, da ostane ta temperatura ista še ful časa Takole pa izgleda (se vidi firma) Mi je pa malo žal, da nisem kupila termometra prav za ta namen preko interneta, ko sem naročevala O testke. Ker poštnina bi itak bila ista ne glede na količino izdelkov, ki jih kupiš... Ker pri nas jih seveda ne prodajajo. Saj ne rečem, da je neka bistvena razlika, samo po moje tisti izmerijo na dve decimalki natančno, pa še firme, ki delajo digitalne teste za ovulacijo, pa digitalne za nosečnost jih izdelujejo. Pa se mogoče malo bolj spoznajo na to, kaj rabimo Na primer nekaj takega: http://www.early-pregnancy-tests.com/digbasbbtthe.html Pri nas je pa itak beda s tem, še ovulac. teste imajo samo eno vrsto (ki so sicer kvalitetni!), nobene izbire, pa še te edini so tako dragi, da glava boli. Predlagam ti, da skočiš čez mejo, pa malo povprašaš tudi tam, kjer je sigurno večja izbira. Sicer pa draga Aqua, jaz sem nekje prebrala, da je menda najbolje seksat na dva dni, pa sigurno ne zgrešiš ovulacije in sploh je menda tako najbolj sigurno, da zanosiš Predlagam ti torej seks na dva dni pa nič se obremenjevat Ha, kaj praviš na ta nasvet? Hej, upam, da sem si zaslužila najmanj eno kavico, ker sem ti tako dobro svetovala, še sama nase sem ponosna Hvala za nasvete draga moja!!!! (pa slikico pa še link zraven....) Tega o dveh dneh pa še nikoli nisem slišala... Glede kavice pa, sem ti še nekaj dolžna... če se ne motim .... Ko bom ob priliki v tvojih koncih se prej najavim, da kakšno rečeva tudi v živo... Pozdravi mi tanči mojo, jo bom poklicala, da vidim če je kaj boljše...