laparo in dr. Preskar (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> laparo in dr. Preskar (19.2.2009 15:10:54)

Pozdravljene!

Zanima me, če je katera imela laparoskopijo pri dr. Preskarju (gin. v Krškem, operira baje v Brežicah)?
SAma sem njegova pacientka, vendar do pred kratkim sploh vedela nisem, da tudi operira, zato me zanimajo kakšne izkušnje.
Drugače se zdravim pri dr. Rešu in po neuspešnih terapijah s klomifenom se je odločil za laparo.
Klicala sem v Postojno, pa trenutno naročajo za konec maja...zanima me, če se naj naročim k njemu (dr. Preskarju), če mi bo dal rok prej?
Hvala za nasvete....

urša28 -> RE: laparo in dr. Preskar (19.2.2009 18:18:56)

za drugod ne vem,v ljubljani sem jaz čakala 3 tedne..
lp

Jane77 -> RE: laparo in dr. Preskar (20.2.2009 12:17:10)

Ojla anonimna, tud jst sem njegova pacientka. Dej mi povej, kakšno mnenje imaš o njem kot o ginekologu? IN kako te obravnava, če imaš težave z zanostivijo? Men se zdi tko redkobeseden drugač...

Anonimen -> RE: laparo in dr. Preskar (20.2.2009 14:44:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Ojla anonimna, tud jst sem njegova pacientka. Dej mi povej, kakšno mnenje imaš o njem kot o ginekologu? IN kako te obravnava, če imaš težave z zanostivijo? Men se zdi tko redkobeseden drugač...

Jaz imam z dr. Preskarjem zaenkrat dobre izkušnje, glede na to, da imam tud Mb. Chron, me je kar hitro poslal naprej...

nhaya -> RE: laparo in dr. Preskar (20.2.2009 16:51:49)

Hej, Jane 77!

Jst imam kar dobre izkušnje z njim..sicer nekih večjih pregledov pri njemu nisem imela. Ko sem prenehala z jemanjem KT, sva s partnerjem skoraj 2 leti delala na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Potem sem se končno odločila, da grem k njemu po napotnico za lj, za dr. Reša. Full je bil prijazen, sam mi je naredu UZ in vaginalni UZ in mi že kar on povedal, da imam PCO. To mi je potrdil tudi Reš u lj. Tam sem pa dobila terapijo s klomifenom in ker ni reakcije nanj, moram sedaj na laparoskopijo. Zato grem zdej v ponedeljek k Preskarju, da vidim, kaj mi bo povedal..če mi bo to kar on naredil al kaj..drugje se tako dolgo čaka. On pa baje kar hitro zrihta to svojim pacientkam v Brežicah.. ampak nimam še nobene informacije o njegovem delu kot kirurg...zato sem malo skeptična..
Bom videla, kako se bom odločila med pogovorom.
DRugače pa je on v redu. Če se ti zdi redkobeseden, pa ga kar kaj vprašaj, če te zanima..saj ti bo vse povedal.

Če te pa kaj zanima, mi pa piši.

Jane77 -> RE: laparo in dr. Preskar (23.2.2009 9:23:33)

Hvala nhaya, za informacije... sej drugač je men tud on čist okej ginekolog. A si mu povedla, da načrtuješ otroka na kakšnem pregledu prej? Ti je kaj svetoval?

Lp

čebelca2 -> RE: laparo in dr. Preskar (24.2.2009 15:17:07)

pozdravljene.

tudi jaz sem njegova pacientka. men je on ful vredu, svetuje, sočustvuje... razn neki me je pa malo razočaral, glede na moje veliko zaupanje v njega kot strokovnjaka. ko sm jst si kr sama diagnozo postavla, da imam zihr pregrado, mi je reku da glede na simptome dvomi in na moje vprašanje, če bi jo vidu (če bi jo imela) je reku da je nebi ker ni specializiran. zdej ga je mljem mal z rezervo...

pregrada je pa mimogrede že odstranjena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stran: [1]