nhaya -> RE: laparo in dr. Preskar (20.2.2009 16:51:49)
|
Hej, Jane 77! Jst imam kar dobre izkušnje z njim..sicer nekih večjih pregledov pri njemu nisem imela. Ko sem prenehala z jemanjem KT, sva s partnerjem skoraj 2 leti delala na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Potem sem se končno odločila, da grem k njemu po napotnico za lj, za dr. Reša. Full je bil prijazen, sam mi je naredu UZ in vaginalni UZ in mi že kar on povedal, da imam PCO. To mi je potrdil tudi Reš u lj. Tam sem pa dobila terapijo s klomifenom in ker ni reakcije nanj, moram sedaj na laparoskopijo. Zato grem zdej v ponedeljek k Preskarju, da vidim, kaj mi bo povedal..če mi bo to kar on naredil al kaj..drugje se tako dolgo čaka. On pa baje kar hitro zrihta to svojim pacientkam v Brežicah.. ampak nimam še nobene informacije o njegovem delu kot kirurg...zato sem malo skeptična.. Bom videla, kako se bom odločila med pogovorom. DRugače pa je on v redu. Če se ti zdi redkobeseden, pa ga kar kaj vprašaj, če te zanima..saj ti bo vse povedal. Če te pa kaj zanima, mi pa piši.
|
|
|
|