Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:27:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
evo zdaj je naslednji 13:26h...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:29:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-o bog sej boste našli stanovanjčka...a se kej kaže al ste še v fazi raziskovanja...pa da ne boste kam daleč šli zdaj lahko še vozičkave skupaj ko smo kar blizu... mah ja tale cepljenje ponavadi je vse ok do takrat ko je treba cepit pol pa začne nosek nagajat Erik je pa kar ok...ampak ni še čisto sprejel sestrice...pa ful se je na daddya navezal ful se carta pri njemu...kar se dosedaj sploh ni...nikoli ga nisi mogu stisnt k seb pa mal pomečkat...mene pa še ne mara kaj preveč...ampak počasi bomo kaj čmo ma smo v fazi raziskovanja, ker dnevi kar bežijo in preden rečeš keks, ga je že konec.... Jst tudi upam ,da ne bomo daleč ..sploh zaradi Tarjinega vrtca.....pa še všeč mi je naselje.... Erik .....rabi čas..nimaš kaj...Tarja ima npr. Tiso zelo rada, je pa postala taka jokava....tak da vsak se zgleda na svoj način bori s tem.....ne bit žalostna.....te kar berem ,da mal si....ne bit žalostna... .se bo vse porihtalo...boš vidla....jst mam zaupanje v te naše malčke...da so oni to sposobni to razumet....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:30:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: maja83 Kok se men zdijo vaši luštni dojenčki veliki....si kr ne morem zamislit da to lahk pride tam spodaj ven.... Mati narava je res zanimiva.....jst se sam seb zdim drobčkena , vsi k me videvajo mislijo da mam še tri mesece do poroda... a veš, da to jst full dostikrat razmišljam....kako zaboga je nekaj tako majhnega , če primerjam z našo velikostjo....in tako velikega..če primerjam z našo rodilno se napravo to smo pa ženske oz vse samičke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:30:46
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO evo zdaj je naslednji 13:26h... no, če bo takle kše kake pol ure...kar pejdi...kolk pa maš do P...če maš daleč..pejdi že zdej... uf..kar čutim adrenalin......diham s teboj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:31:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ajvy upam,da se kmalu uredijo zadeve okrog stanovanja...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:31:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: maja83 Kok se men zdijo vaši luštni dojenčki veliki....si kr ne morem zamislit da to lahk pride tam spodaj ven.... Mati narava je res zanimiva.....jst se sam seb zdim drobčkena , vsi k me videvajo mislijo da mam še tri mesece do poroda... a veš, da to jst full dostikrat razmišljam....kako zaboga je nekaj tako majhnega , če primerjam z našo velikostjo....in tako velikega..če primerjam z našo rodilno se napravo to smo pa ženske oz vse samičke un gor že ve zakaj nam je naložil rojevanje...če bi dedci rojevali....rajš ne bom o tem
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:33:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
bom spremljala in bom videla ...upam da bo moz uspel pridit to me samo skrbi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:34:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO evo zdaj je naslednji 13:26h... teb se pa nekaj dogaja pomoje še lahko mal počakaš pripraviš kar vs erabiš in se greš mal pokazat sam tko na počas ne hitet držim pesti in diham s tabo mam kr tist občutek k sem ga mela 8.2 ko so se mi začel popadki bi šla kr s tabo tanci sej bo sej veš otroci rabijo več časa sploh pa pr taki stvari k si je treba mamico delti,
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:34:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: maja83 Kok se men zdijo vaši luštni dojenčki veliki....si kr ne morem zamislit da to lahk pride tam spodaj ven.... Mati narava je res zanimiva.....jst se sam seb zdim drobčkena , vsi k me videvajo mislijo da mam še tri mesece do poroda... a veš, da to jst full dostikrat razmišljam....kako zaboga je nekaj tako majhnega , če primerjam z našo velikostjo....in tako velikega..če primerjam z našo rodilno se napravo to smo pa ženske oz vse samičke un gor že ve zakaj nam je naložil rojevanje...če bi dedci rojevali....rajš ne bom o tem nebi bla nobena ženska zraven pri porodu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:35:49
|
|
|
|
maja83
|
tanci29...sej ni panike, vem da sam dober hočeš...bebice so le na prvem mestu...bom vidla kako bom preživela preostanek dneva, če bo tako kot včeraj k so bli "popadki" enkrat na 5 min, pol pa 10 min...bom kr šla...edino kar lahko nrdijo je da me pošljejo domov... Ajvy...se čist strinjam z tabo....Moja teta je ravn v tretje rodila in je rekla da je bilo pri prvih dveh veliko lažje, da jo je sedaj tako zelo bolelo da je misnla da bo prek....Sej pravjo 100 ludi 100 čudi..... mihailo.....sej pravm, mene umetni niso bolel, nekatere pa pravjo da jih je bolel k 100 . Mislim da nobena nosečnica nima istih znakov kot druga....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:36:16
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej vas pa mal zapuščam moja škrateka oba spita in grem sama izkoristit mal časa za počivanje..... lepo popoldne pa se zvečer kej slišmo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:36:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ajvy upam,da se kmalu uredijo zadeve okrog stanovanja... hvala....samo zdej ni čas zato...zdej je tvoj čas....tako da dihaj....kako gre.....??? sme htela it počivat, pa kar ne morem....me adrenalin preveva.....kako gre???KJe smo...na kolk so zdej..a si jih kam pišeš. da lahko primerjaš minutažo.... go go ....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:38:04
|
|
|
|
maja83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: maja83 Kok se men zdijo vaši luštni dojenčki veliki....si kr ne morem zamislit da to lahk pride tam spodaj ven.... Mati narava je res zanimiva.....jst se sam seb zdim drobčkena , vsi k me videvajo mislijo da mam še tri mesece do poroda... a veš, da to jst full dostikrat razmišljam....kako zaboga je nekaj tako majhnega , če primerjam z našo velikostjo....in tako velikega..če primerjam z našo rodilno se napravo to smo pa ženske oz vse samičke un gor že ve zakaj nam je naložil rojevanje...če bi dedci rojevali....rajš ne bom o tem nebi bla nobena ženska zraven pri porodu podpis .... Deci že jamrajo zadosti o tem kako hudo je bilo v vojski....Kaj bi šele bilo da bi moral res rojevat.....OOOOOOOJJJJOOOOOJ
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:38:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: maja83 Kok se men zdijo vaši luštni dojenčki veliki....si kr ne morem zamislit da to lahk pride tam spodaj ven.... Mati narava je res zanimiva.....jst se sam seb zdim drobčkena , vsi k me videvajo mislijo da mam še tri mesece do poroda... a veš, da to jst full dostikrat razmišljam....kako zaboga je nekaj tako majhnega , če primerjam z našo velikostjo....in tako velikega..če primerjam z našo rodilno se napravo to smo pa ženske oz vse samičke un gor že ve zakaj nam je naložil rojevanje...če bi dedci rojevali....rajš ne bom o tem nebi bla nobena ženska zraven pri porodu ne to...celo življenje bi mi naprej metal,,kako je pa on mogu revček rodit in da jst ne vem kako je to ..... in bi na račun tega ...še mnoga mnoga leta počival...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:44:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja83 Ajvy...se čist strinjam z tabo....Moja teta je ravn v tretje rodila in je rekla da je bilo pri prvih dveh veliko lažje, da jo je sedaj tako zelo bolelo da je misnla da bo prek....Sej pravjo 100 ludi 100 čudi..... to me vedno fascinra v življenju,...ko že nekaj misliš, da veš,..pa vidiš da si ravno tako neveden kot poprej, ker nobena situacija ni ista prejšnji.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:45:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej vas pa mal zapuščam moja škrateka oba spita in grem sama izkoristit mal časa za počivanje..... lepo popoldne pa se zvečer kej slišmo lepo počivčkaj,.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:46:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
si zapisujem...zdaj jih imam na 10min...8min...razlicno...hvala vsem za odgovore in lepe besede...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:49:04
|
|
|
|
maja83
|
Vse smo z tabo in dihamo....in upamo da čimprej mine ta negotovost in da spoznamo končno svoje .....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 13:57:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO si zapisujem...zdaj jih imam na 10min...8min...razlicno...hvala vsem za odgovore in lepe besede... drži se...zdej pa res moram it....mali alarm se je vklopil..... Dihaj.....pa drži se.....me smo s teboj.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 14:15:45
|
|
|
|
kayica24
|
mihailo kako je zdaj s tabo???Se lepo stopnjuje??? Joj,upam,da boš šla po svojega malega angelčka... Moj CTG je bil spet ok,naslednji CTG+pregled v nedeljo 22.2., v ponedeljek pa ostanem v bolnišnici če se ne bo nič zgodilo... Ampak punce,jaz se ne dam!!!Do ponedeljka moram dobit svoje naravne popadke... Bom šla zdaj na en fejst doooooolg sprehod,pa čimveč aktivna bom,pa bo že... Ne bi rada da mi umetno nekaj sprožajo...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 14:20:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
KAYICA zdaj se je malo umirilo...bomo videli kako bo naprej slo...upam da se tebi tudi zacne kaj dogajati...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 14:26:28
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, sem iz p, se v enem kosu....koncno so mi naredili uz, plodovnice je dovolj, nas pubec ima 3500 g, se vedno mu je lepo notri...;) niso mi pa amniocinteze al kako se ze rece delali.....z uz se tudi vidi, ce je vse v redu s plodovnico ali samo, ce je količinsko dovolj? naslednji pregled v torek....upam, da bom prej sla seveda... MIHAILO vidim da se ti nekaj dogaja....drzim pesti, da bi se stopnjevalo... kayica midve pa se nic znakov....jaz bom tudi pol mozeka zvleka na en sprehod
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 14:29:13
|
|
|
|
Vesnozaver
|
sem prebrala ......amnioskopijo...za amniocintezo je ze malo prepozno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 14:33:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kuku Vesnozaver-malo se je zacelo nekaj ampak ne vem ,ce se bo nadaljevalo...zdaj je bilo 17 minut med enim in drugim popadkom tko da bomo videli kako bo slo naprej...z amnioskopijo pogledajo ali je voda zelena,ce je ti sprozijo porod...meni pa uz niso delali,cisto odvisno kaksen sisem imajo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 7.del 20.2.2009 14:35:45
|
|
|
|
dasy
|
Pozdravljene bejbe, Mihailo vidim da se pri vas nekaj dogaja. Držim pesti, da je to to. Jaz sem imela danes spet CTG, vse OK. Če ne bo nič posebnega imam v ponedeljek amnio. Upam, da se čez vikend kaj zgodi, ker me že dva dni nekaj čudno šraufa pa ful me trebuh boli . Moj mali Tai ( star je 5 let) tako komaj čaka na bratca, da je bil danes čisto iz sebe, ko sem rekla da ga verjetno jutri še ne bo. Toliko zaenkrat od mene, moram kuhati kosilo, se oglasim še kasneje Držim pesti, da se kaj konkretnega zgodi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?