Mina1 -> Amniocinteza (24.4.2005 15:30:30)
|
TEJAN: ni glih tako kot misliš. jaz sem jo imela zaradi slabe NS in sicer v Postojni. Občečen si kar v svoje cotke, zato bodi kar v trenerkici, da bo komot. In ko boš na vrsti, te pokličejo (moj je bil lahko poleg) in ti opravijo poseg brez lokalne anastezije. Torej, tako kot pravi predhodnica, ti s tanko zelo dolgo iglo, ki ima na koncu nekakšno sondico zapičijo v zelo nizko v trebušček po predhodnem UZju, kjer prečekirajo :duda:lego, da vzamejo malo plodovnice, ki jo dajo potem gojiti v laboratorij. Nič kaj prijetna izkušnja, pa še grdo je bilo in zelo strah me je bilo, tam pa so bili vsi zelo hladni in brez čustev (meni jo je delal dr. Cerar iz LJ z ekipo). Potem so me dali za cca 2 uri ležat, kjer moraš dejansko zelo počivati in če je vse v redu, te pošljejo domov, tkao kot mene iz Postojne nazaj v LJ. No, mi nismo dobili nič kosila, v LJ ga baje dobiš:zmeden:. Doma pa moraš striktno in brez pardona strogo počivati 3 dni, da ne gre kaj naprej!!!!! Potem po cca 3-4 tednih izveš za rezultal oz. dobiš kar nekako A TEST otročka. Če je NS slaba, ti res toplo priporočam tole AC, ki je kar 99,9% točna, tako boš vsaj mirna do konca nosečnosti,, čeprav nosi zelo majhen procent spalava in tako. Drži se, boš videla, da bo vse v redu in strah bo tudi izginil;) pa-pa Mina1
|
|
|
|