Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 24.2.2009 12:31:34
|
|
|
|
tosja
|
Sofija V končni fazi je lahko v starosti Zofka...Neli pa postane Nela Pri 40ih se pač čudno sliši Neli
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 24.2.2009 15:01:12
|
|
|
|
Čebelica27
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja Sofija V končni fazi je lahko v starosti Zofka...Neli pa postane Nela Pri 40ih se pač čudno sliši Neli No Tosja, to pomeni, da sem jaz, ko sem v resnici Neli pr 28 letih, me še lahko kličejo samo do 39 let tako al kak, potem pa morem biti NELA, ker..... ???? NE štekam te, res ne....
|
|
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 24.2.2009 15:11:21
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica27 IZVIRNO SPOROČILO: tosja Sofija V končni fazi je lahko v starosti Zofka...Neli pa postane Nela Pri 40ih se pač čudno sliši Neli No Tosja, to pomeni, da sem jaz, ko sem v resnici Neli pr 28 letih, me še lahko kličejo samo do 39 let tako al kak, potem pa morem biti NELA, ker..... ???? NE štekam te, res ne.... A vse jemlješ tako dobesedno Saj zaradi meni si komot pri 82ih Neli...pač povedala sem svoje mnenje.
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 24.2.2009 16:18:12
|
|
|
|
skuštrana
|
Sofija Neli mi je tudi všeč, ampak Sofija bolj....
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 30.3.2009 18:46:17
|
|
|
|
anca
|
Sofija meni je super ime, ga imamo tudi med favoriti, upam da ti je ratalo prepričati dragega (meni ga še ni )
|
|
|
|
RE: Ali Sofija ali Neli? 30.3.2009 22:27:29
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca upam da ti je ratalo prepričati dragega (meni ga še ni ) Mi je, hvala
|
|
|
|
RE: Ali...ali... 30.3.2009 22:41:37
|
|
|
|
eva1
|
Neli
|
|
|
|
RE: Ali...ali... 1.4.2009 23:03:56
|
|
|
|
Bong
|
Sofija
|
|
|
|
RE: Ali...ali... 4.4.2009 21:21:04
|
|
|
|
slovenka
|
Moram povedati, da imamo mi Sofijo, sestra pa je in imajo Neli med favoriti.
|
|
RE: Ali...ali... 7.4.2009 5:02:09
|
|
|
|
Maja T.
|
Sofija
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?