prvič na pot (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> prvič na pot (24.4.2005 10:11:42)

ojla!

danes imam nalogo spakirat za enotedenski oddih z našo 9 mesečnico. gremo na cres v našo vikendico in že komaj čakam. že 3 dni pa v glavi pakiram kaj moram s sabo vzet, pa me skos skrbi da kaj pomembnega pozabim. zato prosim vas, ki imate več izkušenj s potovanji in dopustovanjem z dojenčkom da mi namignete kaj bistvenega ne smem pozabit!

hvala!

lp, lara

Natas@ -> prvič na pot (24.4.2005 10:28:54)

Calpol za vsak slučaj.

Jančika_ -> prvič na pot (24.4.2005 10:28:59)

Pojma nimam, jaz ti pišem samo zato, da ti zaželim srečno pot!:) Fajn se imejte, pa seveda sem ti fauš:)-. Mi gremo letos tudi na Cres, ampak šele prvi teden septembra.

Aja, ne pozabit njenih najljubših igrač in kreme za sončenje. Recimo, da je bil to dober nasvet:zmeden2:.

NinaŠ -> prvič na pot (24.4.2005 10:39:29)

Jaz pakiram takole:

- najprej otroka "oblečem" za teden dni - žabice, bodiji, hlače, pulovarji, kapa, trak, jakna,... plenice, robčki za rito
- ga umijem - šampon, kremce, brisače,...
- če zboli - svečke oz. sirup, toplomer, obliži, povoj, ribja mast
- se igrava - igrače, knjigce,...

...potem pa še sproti premišljujem kaj bi mi še utegnilo prav pridet...

Ja pa vozka ne pozab v avto vržt.

LP

Gina -> prvič na pot (24.4.2005 10:56:49)

nadaljujem od NineŠ
- ga nafutram (mleko, flaške,frutolino, kašice, dudke)
- ostalo ( posteljnina, stajica, mali stolček, za čez dan sedet, voziček, marela, ...)
- več se pa zdaj ne spomnim, bo kaka druga nadaljevala...

lepo se imejte na morju!:):morje::)

Jančika_ -> prvič na pot (24.4.2005 11:00:02)

Ojoj, šele zdaj mi je postalo jasno, da imamo premajhen avto:ups:. Že ko sva hodila na morje sama, sva bila naložena čez in preko, kaj šele bo! Prvi večji nakup bo ona truga za na streho:zmeden2:.

daša -> prvič na pot (24.4.2005 11:19:36)

Jaz si tUdi preveč zmeraj "glavo belim" kaj je še treba vzet. Pa mi je svak enkrat rekkel, ja madonca saj greš ja v civilizacijo, boš pa dol kupila če boš pozabila. Ma kar prav (čeprav tud ne čisto), če voziček pozabimo, al naj še enga za en teden kupimo, brez je pa tudi kriza. Tako da z malenkostmi se zdaj res ne obremenjujem preveč. Lansko leto smo fen za glavo suši med potjo kupili.

Gina -> prvič na pot (24.4.2005 11:29:18)

Ja, mi imamo kar velik avto, pa mi ni letos jasno, kako bo to šlo. Ko imaš tri otroke + :kuza:, pa res postane kriza. Za te primere imam jaz eno majhno marelo-voziček, ker če bi pa še tistega za vsak dan notri tlačila, pa lahko jaz doma ostanem.:)-:)-

total -> prvič na pot (24.4.2005 12:33:10)

Ej Lara,kam to greš na Cres,mi gremo v avgustu tja na dopust,a boš polet tudi tam:zmeden2:,lepo se mejte:)

Nani-nani -> prvič na pot (24.4.2005 14:03:10)

Joj si mi naredila lušte, mi bi tudi šli pa-pa.
Uživajte koliko se le da.
Sledijo fotke in obnova dogajanj.
Mene tudi zanima Cres.

Maxica -> prvič na pot (24.4.2005 14:11:35)

Lepo lepo se imejte:morje::morje::morje:!

Anonimen -> prvič na pot (24.4.2005 16:55:42)

oj!

hvala zaenkrat! na fen ste me dobr spomnle! avto je že naložen, še flaške manjkajo, pa kozmetka to bomo pa po večernem kopanju in futranju dodal. hvala bogu mamo karavana, k drgač bi lohk kr doma ostal. prtlažnik je naložen skor do stropa! :zmeden: avto je pa čist počepnu :)

ja gremo pa v zaglav. tm majo starši vikendico v unem betonskem počitniškem naselju. polet je kr hudimana vročina k je sam beton, sam k sreč je klima v kučici. plaža je pa sicer lepa s kamenčki, pa morje tut čisto, ni pa nobene sence, tko da polet morš še marelo vlačit s sabo, pa je kr dost v klanc. drgač lohkacija ni ravno po mojem okusu, sam šenkanmu konju se ne gleda v zobe :) pa zdele za pruga maja bo pa fajn odmoravat, mir je itak za umret 8) kej dost se ne dogaja, tut polet ne. če hočeš kako dogajanje morš do cresa al pa do malga lošinja kar je pa uro vožnje v kero kol stran greš.

no uživajte čez praznike tudi ve!

lp, lara

AnBan -> prvič na pot (25.4.2005 6:58:42)

Toplomer, svecke, nekaj proti driski, razkuzilo za rane, dobro kremico za soncenje,...

Pa lep dopust zelim..:morje::morje::morje:

Annny -> prvič na pot (25.4.2005 8:29:15)

Kakšen mikser za pripravo sveže sadne kašice?:zmeden2:

Drugače pa uživajte!!!:morje::morje::morje::sloncek:

Stran: [1]