Morfologija-kje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

janja.k -> Morfologija-kje (19.2.2009 10:47:38)

Sem v 17. tednu. Zanima me kje se opravi morfologija? Jo lahko opraviš pri svojem ginekologu ali to ne delajo vsi G. Na nuhalno sem namreč morala drugam. G mi zaenkrat ni še nič omenjala morfologije.
Kaj se pa na morfologij sploh ugotavlja?
Hvala za odgovor in lep dan! Janja

Blueeyes -> RE: Morfologija-kje (19.2.2009 11:09:02)

MF lahko opraviš pri svojem G če je usposobljena za to...meni jo je naredila moja G... vem pa da nekatere nimajo te možnosti, tko da pol se pozanima pri svoji G kje ti je najbližje oz kera je dobra G... velik sreče ko boš gledala svojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ... je pa morfologija podroben pregled vseh organov (po domače povedano)

bjondi -> RE: Morfologija-kje (19.2.2009 14:43:03)

Tudi meni jo bo delal osebni G...

manna -> RE: Morfologija-kje (19.2.2009 15:18:46)

Morfologija se običajno opravlja pri osebnem ginekologu, ker je to drugi in zadnji UZ pregled, uradno plačan od države.. Veliko pa se jih odloči in grejo delat drugam, pa plačajo. Na NS si morala drugam, ker za to potrebuje ginekolog licenco. Za morfologijo pa ne.

Drugače pa zgleda pač kot UZ pregled - pregleda vse organčke, pa srce otročka, pa velikost...poteka pa precej hitro. Kakšnih 5-10 min. Če pa greš samoplačniško in plačaš, pa se seveda bolj posvetijo in lahko dobiš še kakšno 3D fotko...

Stran: [1]