urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (18.10.2010 9:51:47)
|
Ojla bejbe. Se mi zdi, da nas je vsak dan manj kle gor. Nogavica vse najboljše tvojemu velikemu fantu. Sem včeraj pri Ž. videla na FB, da praznujete. MM a ti bi, da se te vsi bojijo. Pa ne, niso vsi inšpektorji težaki, samo nekateri [sm=smiley36.gif] Mi bi rabili, da gre kak po naši ulici. Baje se ena hiša v ulici gradi na črno. samo mene ne moti, nisem mejaš, soseda te črnje gradnje je pa vsa živčna zamerit se pa noče [sm=zmeden.gif]. Kdo bi ljudi razumel. Mi imamo danes zobarja. Pa govorilne imam za Miha. me prav zanima, kaj bom izvedela, glede na to, da sem povabljena. Vsak mesec povabi starše s katerimi mora govorit, ostali pa če imajo željo se pa tudi lahko najavijo. Včeraj je pa moj možek bil priden in je namontiral napo. [sm=bravo.gif] Se je pa namatral. Ta hudič Gorenjev (sem kar malo jezna, da sva pri gorenju vzela) ni imel nobenih pametnih oznak in navodil. Zdaj mi pa v kuhinji fali samo še ena luč. Če se nebi toliko časa s napo zafrkaval, bi jo verjetno že včaraj dal na strop. Sva čakala z njo, da gre najprej napa gor, da bo v liniji. Jutri pa zdaj baje pride še mizar s spalnico in dnevno sobo. Potem bo pa naše stanovanjce kmalu popolno. [sm=smiley36.gif] Zdej moram it pa pospravljat, ker je polno prahu od vrtanja, pa jabolka za marmelado ima doma. Bomo spet kuhali. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|