urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (23.9.2010 8:28:55)
|
Aja1 lepo, da imaš Nejko doma. Ta teden jo le imej doma, potem boš pa videla kakšna bo. Če bo čisto živa in naspidirana naj gre v vrtec, drugače pa naj se kak dan še crklja pri tebi. Pri Živi pa pazi, da bo imela prehoden nosek, pa po moje ne bo hujšega. Inhalator sigurno ni stran vržen denar. ga boš tudi ti lahko uporabila, ko boš imela zamašen nos. [sm=smiley1.gif] Pa če samo sedaj pomaga Neji, da bo hitreje dobra, se ga je splačalo kupit [sm=smiley2.gif] Mi imamo sicer tistega ta velikega, ki je tud za parno kopel obraza (sem ga enkrat za en r.d. dobila), tako, da z malima ga ne kaj preveč uporabljam. Zanju ponavadi kar kamilce skuham v ta velikem loncu in jima jih postavim k postelji (tako, da ne moreta rok namočit not). max lepo slišat, da niste potrebovali rokavčkov in podobnih vodnih zadev. Ker tist "potok" tam pri vas kar hud zgleda. zavarovalnice pa itak na poplavnih območjih ne zavarujejo za primere poplav. Tako, da večina ljudi bo ostala brez odškodnin. Žal. naša mala je pa čisto navdušena nad Angleščino. Ona bi šla kar vsak dan. Včeraj, ko jo je imel Miha je bil spet jok. Pa danes zjutraj me je sekirala, zakaj ji nisem torbe za angleščino pripravila [sm=smiley29.gif]. Upam, da bo tud odnesla toliko, kot gre rada tja. Miha ima pa danes kros. Me prav zanima kako bo tekel, ker v teku pa res ne blesti. Je pa učiteljica likovnega pouka (jo imajo za podaljšano bivanje) že odnesla eno njegovo risbico in jo bo dala na raztavo v Domžalsko knjižnico. Sem čist ponosna mama. Po moje sem kar kak cm zrasla, ko ga je začela hvalit kako lepo je eno risbico narisal. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|